Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Wilma uit Papendrecht


Fotograaf Wilma

0 review

Mijn fotografie is ontstaan vanuit een passie voor fotografie! Voor mij, Wilma Helder, was fotograferen al sinds mijn vroege jeugd een hobby. Echter toen de eerste digitale fotocamera’s op de markt kwamen, werd de fotografie al snel een passie: Verschillende cursussen, workshops en samenwerking met een fotograaf leidde tot de opleiding Vakfotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam. Nadat ik deze met goed resultaat had afgerond heb ik begin 2013 besloten mijn vaste baan in de chemische industrie op te zeggen en mij volledig te gaan richten op: productfotografie bedrijfsfotografie (incl. zakelijke portretten) fotografie van zakelijke evenementen (congressen, symposia)  

Ik word heel blij wanneer mijn klanten enthousiast zijn over de samenwerking en het resultaat daarvan.  Dat betekent: vooraf goed afstemmen: wat is het doel van de foto's, welke formaten (banners, vierkant etc), welke sfeer past bij het bedrijf maar ook: wanneer zijn de foto's nodig. Voor één van mijn klanten, de eigenaresse van een dierenspeciaalzaak, heb ik productfoto's van onder andere hondenkluiven gemaakt. Ik kreeg als reactie: "Wat zijn de foto's MOOI!  Haha, en dat kunnen zeggen van hondenkluiven is toch wel bijzonder!" Genieten!

Iedereen kan een camera bedienen, maar gelukkig maakt de mens achter de camera nog steeds het verschil tussen een redelijke foto en een prachtige foto. Ik vind het heerlijk om te zien hoe blij verrast mijn klanten zijn, wanneer ik van hun producten, bedrijf of medewerkers mooie foto's heb gemaakt en zij realiseren dat zij de juiste keus hebben gemaakt een professionele fotografe in te schakelen.  

Fotograaf Wilma doet:Productfoto's Webshop

0 review

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg er dan voor dat die indruk de beste is!

Fotoshoots in de studio


1.150

575

1.513

847

287

182

91

Fotoshoot al voor: €91

Ervaring: 6 jaar Gemiddelde levertijd: 6 dagen

Fotoshoots in de studio


1.150

575

1.513

847

287

182

91

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.