Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Marjolein

Fotograaf Marjolein Witteveen

0 reviews

Over Marjolein

Na de vroeggeboorte en het overlijden van ons eerste zoontje Ruben* ben ik mijn hart achterna gegaan en heb ik de stap genomen om me als fotograaf in te schrijven bij de kamer van koophandel. Door deze ervaring heb ik geleerd hoe waardevol het is om foto's te hebben van momenten in het leven. Hoe belangrijk het is om terug te kunnen kijken op bepaalde periodes. In slechte tijden maar ook zeker in goede tijden. De tijd gaat zo ontzettend snel en met een prachtige fotosessie zet je de tijd gewoon even stil. Om die reden boek ik zelf ook regelmatig een fotograaf om ons gezin vast te leggen. Omdat ik deze momenten terug wil kunnen halen en omdat ik mijn kinderen later wil laten zien dat ze samen met mij een fijne tijd hebben gehad. Hetgeen waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen is wanneer ik kinderen zie genieten. De schaterlach van mijn dochter bijvoorbeeld. Verder ben ik dol op mooi weer en leuke dingen doen met mijn gezin. Ik heb zoveel plezier aan dit vak omdat ik gezinnen zie genieten en zie stralen. Ik breng een korte tijd met ze door maar wanneer dit dan een hele fijne tijd is geweest dan is voor mij een fotosessie al geslaagd. En dat zie je ook terug in de foto's. Liefde, trots en plezier zodat een foto emotie laat zien en niet alleen een beeld is van een gezin.

9 jaar ervaring

Fotostudio in Oldenzijl

Marjolein doet

Newbornshoot & baby foto's

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Marjolein

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Marjolein

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marjolein

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Marjolein gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Marjolein bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.