Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Andress

Fotograaf Andress Kools

5 reviews

Over Andress

Een foto moet de moeite waard zijn voor nu en voor later. Een foto waarop je sociale-media-vrienden reageren met hartjes en uitroeptekens. Zo eentje die ook heel gaaf is om kado te doen aan je ouders, grootouders of natuurlijk je geliefde. Die over 50 jaar nog steeds jouw karakter uitstraalt. Die nog in de lobby van je bedrijf hangt, als jij al met pensioen bent. Ik word gedreven door de drang iets te creeren dat eeuwigheidswaarde heeft. Een pakkend portret of een groepsfoto waarop iedereen op z'n best staat, maakt mij bijna net zo gelukkig als de reacties van blije klanten als ze hun foto's voor het eerst onder ogen krijgen. Geluk zit 'm voor mij in het huwelijk van twee mensen die ik niet ken, maar die mij betrekken bij hun liefde. Dat ondernemende type, met meer verstand van zaken dan van netwerken, die ik met een karaktervol portret het zelfvertrouwen geef om niet alleen via internet, maar ook op netwerkbijeenkomsten het contact aan te gaan. Dat warme gezin, die samen al zo veel leuke dingen hebben gedaan, maar nog geen foto's hebben waar ze allemaal leuk op staan. In een tijd van vluchtig plaatjes kijken via sociale media, wordt een mooi portret nog steeds op prijs gesteld. In zo'n portret moet, behalve iemands gezicht, ook het karakter zichtbaar zijn. Een goede foto komt niet uit de lucht vallen. Er gaat een gesprek aan vooraf. Soms wordt er gehuild. Meestal wordt er veel gelachen en altijd leren we elkaar beter kennen. Je portret is in een flits gemaakt, terwijl je uitstraling veranderlijk is. Die emotie ontlokken, dat gevoel vastleggen op het moment dat je op je best bent. Dat is voor mij het bijzondere aan foto's maken.

10 jaar ervaring

Andress doet

Bedrijfsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Andress heeft 5 reviews

Boek je fotoshoot bij Andress

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Andress

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Andress

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Andress gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Andress bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.