Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Joanne uit Numansdorp


Fotograaf Joanne

0 review

Ik ben geen prater, maar ik vertel graag. Soms met woorden (op - virtueel papier), maar vooral met beelden. Met mijn camera vertel ik het liefst levensverhalen, over dagelijkse gebeurtenissen, maar ook over gebeurtenissen met een diepe impact. Ik zoek naar het bijzondere in het gewone, het grote in het kleine, naar die pure emotie die je tot in de kern raakt. Dat is wat ik wil vastleggen en meegeven.

Ik word gelukkig van: de glimlach van mijn zoon, z'n reutel geluidjes (hij is nu 4 maanden oud), dat kleine kale bolletje... enz. enz. Ik word gelukkig van een grote mok (brandnetel)thee... met chocola natuurlijk, die eerste lentedag, blote voeten in het zand, ambachtelijke bitterballen op een gezellig terras, de kleuren van de ondergaande zon, dansen, de wekker die om 3:00 uur 's nachts af gaat en me dan realiseren dat we die dag op vakantie gaan, hiken (in Zuid-West Amerika), weten dat je een prachtige foto hebt gemaakt, terwijl je 'm nog niet eens gezien hebt, belastingteruggaaf, het besef dat ik al anderhalf jaar niet meer rook, een goed gesprek, inspirerende mensen, de bounty-oliebollen van mijn oom.

Het mooie van fotografie vind ik dat je door middel van één beeld een compleet verhaal kunt vertellen. Dankzij fotografie kun je details, emoties en/of sferen vastleggen die je zelf niet had gezien/ervaren, of wellicht zelfs was vergeten. Eén foto kan zomaar een complete en tastbare herinnering worden om voor altijd bij je te dragen.

Fotograaf Joanne doet:Geboortefotografie

0 review

Een geboorte is een bijzondere ervaring. Een intense belevenis waarbij alle aandacht gaat naar het op de wereld zetten van een nieuw leven. Ik hoor vaak dat de bevalling als in een roes beleefd wordt. Iedereen is zo geconcentreerd bezig met de aankomende geboorte en veel vrouwen herinneren zich achteraf weinig van de bevalling, laat staan van alles wat er om hen heen gebeurde. Juist daarom is een geboortereportage zo waardevol en kun je de geboorte van jullie kindje keer op keer opnieuw beleven.

Een geboortereportage is een tastbare herinnering in de vorm van een fotoreportage. Het vastleggen van de vrouwelijke oerkracht, het verwelkomen van een nieuw leven en alle heftige emoties die bij een geboorte komen kijken, blijkt telkens weer van onschatbare waarde. Geboortefotografie kan tevens helpen om een bevalling te verwerken die anders loopt dan verwacht. Zeker voor vrouwen die eerder een zware bevalling hebben ervaren kan een geboortereportage van grote waarde zijn.

Fotoshoots op locatie of thuis


750

Fotoshoot al voor: €750

Ervaring: 9 jaar Gemiddelde levertijd: 9 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


750

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.