Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Rutger uit Nijmegen


Fotograaf Rutger

0 review

Ik ben ervan overtuigd dat een goede foto een van de mooiste manieren is om een moment te herinneren. De beroemde fotograaf André Kertèsz zei ooit treffend: "The most valuable things in a life are a man's memories. And they're priceless!" Die herinneringen wil ik vastleggen zodat jullie ze nooit hoeven te vergeten. Dit doe ik door de  sfeer van de dag te vangen in beelden. Mijn fotografie gaat dus verder dan geposeerde beelden, ik leg echte herinneringen vast. 

Ik word gelukkig van het moment dat ik een foto maak en dat ik weet dat hij raak is. Dat ik weet dat alles op zijn plaats  valt: het licht, het moment, de compositie, de sfeer, etc. Dat gevoel van perfectie werkt op mij als een soort doping. Voor dat gevoel blijf ik fotograferen. 

Door te fotograferen kan ik momenten vangen die anders vluchtig vervagen. Vooral de spontane momenten vind ik bijzonder. Bij de shoot vooraf hebben we alle tijd om een mooie reeks foto's te maken, maar tijdens de ceremonie en tijdens de borrel kan ik de mooie en spontane momenten vastleggen die de dag echt weergeven. Het vastleggen van deze momenten, die de sfeer van de dag tonen, vind ik de mooiste manier om te fotograferen. Geen enkel ander vak kan op eenzelfde manier momenten bewaren. 

Fotograaf Rutger doet:Bruidsfotografie

0 review

Voor mij is een foto geslaagd als deze de sfeer en het gevoel van het moment kan weergeven. Ik hou dan ook erg van spontane foto's waar de fotograaf ondergeschikt is aan het moment. 

Bij mijn prijzen zit een klein album (20x20cm) inbegrepen met een ruime selectie van de dag. Voor €200,- extra krijg je een luxe album. Dit is 30x30, komt in een luxe bewaardoos en bevat aanzienlijk meer foto's dan het kleinere album.

Fotoshoots op locatie of thuis


1.250

1.000

750

Fotoshoot al voor: €750

Ervaring: 7 jaar Gemiddelde levertijd: 7 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


1.250

1.000

750

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.