Rutger uit Nijmegen

Rutger uit Nijmegen

Wat is mijn drijfveer?

Ik ben ervan overtuigd dat een goede foto een van de mooiste manieren is om een moment te herinneren. De beroemde fotograaf André Kertèsz zei ooit treffend: "The most valuable things in a life are a man's memories. And they're priceless!" Die herinneringen wil ik vastleggen zodat jullie ze nooit hoeven te vergeten. Dit doe ik door de  sfeer van de dag te vangen in beelden. Mijn fotografie gaat dus verder dan geposeerde beelden, ik leg echte herinneringen vast. 


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word gelukkig van het moment dat ik een foto maak en dat ik weet dat hij raak is. Dat ik weet dat alles op zijn plaats  valt: het licht, het moment, de compositie, de sfeer, etc. Dat gevoel van perfectie werkt op mij als een soort doping. Voor dat gevoel blijf ik fotograferen. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Door te fotograferen kan ik momenten vangen die anders vluchtig vervagen. Vooral de spontane momenten vind ik bijzonder. Bij de shoot vooraf hebben we alle tijd om een mooie reeks foto's te maken, maar tijdens de ceremonie en tijdens de borrel kan ik de mooie en spontane momenten vastleggen die de dag echt weergeven. Het vastleggen van deze momenten, die de sfeer van de dag tonen, vind ik de mooiste manier om te fotograferen. Geen enkel ander vak kan op eenzelfde manier momenten bewaren. 

Lees Alle informatie over fotograaf Rutger uit Nijmegen
Boek Rutger uit Nijmegen
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.