Loading...
Silvia

Fotograaf Silvia Hidding

7 reviews

Over Silvia


De blije gezichten van de mensen die de foto's ontvangen. Onbetaalbare momenten die ik heb vastgelegd, en voor altijd vereeuwigd zullen zijn.

Wat mij gelukkig maakt zijn de spontane en gezellige momenten tijdens een fotoshoot. 

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.

Silvia heeft 11 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 3 dagen

Foto's


Silvia doet


Bruidsfotografie


Loveshoot


Kinderfotografie


Familiefotografie


Fotoshoot vriendinnen


Portretfotografie


Modelfotografie


Boudoir shoot


Bedrijfsfotografie


Reviews


L

Review van Lindsey

Familiefotografie

Silvia was razendsnel met het leveren van de foto’s. Op dezelfde dag had zij ze al voor ons bewerkt en klaar liggen!

T

Review van Tanja

Familiefotografie

Wat een uitdaging om ons allemaal richting de camera te laten kijken! Maar het is Silvia gelukt! En ik vind het resultaat super. Er komt een mooie foto van de hele familie bij opa en oma aan de muur. Binnen korte tijd veel verschillende foto’s gemaakt, waardoor de kinderen het leuk bleven vinden en wij heel veel keus hebben. Top!

B

Review van Bianca

Familiefotografie

Goede communicatie. Fotoshoot heel gemoedelijk en Silvia denkt mee en geeft ruimte voor eigen invulling van de fotoshoot.

C

Review van Chantal

Familiefotografie

Voor mijn moeder haar zestigste verjaardag hebben we een fotoshoot gedaan met Silvia. We zijn heel erg blij met het eindresultaat! Silvia is heel erg meedenkend, geduldig, sympathiek. Echt een aanrader voor iedereen!

G

Review van Gina

Familiefotografie

Silvia is een spontane jonge vrouw met oog voor detail. Ze is doortastend, invoelend en krijgt onder de meest serieuze omstandigheden toch lachende gezichten op de gevoelige plaat, vereeuwigd. Chapeau! Silvia, Je hebt klasse werk afgeleverd!

M

Review van Micha

Familiefotografie

Silvia is de perfecte familie fotograaf. Ze deed er alles aan om onze kinderen (7 en 3) op hun gemak te stellen en schoot gelijk meerdere foto's als het moment daar was. Verder neemt ze haar tijd en zorgt daarmee voor een relaxte sfeer. We zijn erg blij met het resultaat en bevelen Silvia van harte aan.

J

Review van Janneke

Familiefotografie

Sylvia is vriendelijk en zeer professioneel. Ze stelde ons allemaal op ons gemak waardoor er prachtige en ongedwongen foto s zijn genaakt die we ook snel in huis hadden.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.