Bert uit Monnickendam

Bert uit Monnickendam

Wat is mijn drijfveer?

Ruim veertig jaar geleden begonnen met een oude Italiaanse meetzoekercamera van mijn vader.  Analoog gefotografeerd op kleinbeeld, midden- en grootformaat. Zelf de afwerking van film naar foto in kleur en zwartwit gedaan; het hele analoge traject heb ik doorlopen.

Mijn Vakdiploma Fotografie behaald aan De Nederlandse Fotovakschool - in de tijd dat je als fotograaf nog vakbekwaam moest zijn - en gekwalificeerd bij The Brittish Institute of Professional Photography (BIPP). Sinds 1986 ben ik werkzaam als professioneel fotograaf.

 

 


Wat maakt mij gelukkig?

Uiteraard fotograferen; momenten vangen en later herbeleven. Het klinkt een beetje cliche maar meer kan ik er niet van maken. Van een mooie foto wordt ik blij, of ik 'm heb gemaakt of een ander: ik kan d'r echt van genieten ....


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotograaf word je niet zomaar, het komt ergens vandaan. Passie voor het vastleggen van beelden. Ik voel me - naast professioneel fotograaf - ook nog steeds een hobbyfotograaf: fotograferen wat ík mooi vind, en daarin volg ik mijn hart. 

Lees Alle informatie over fotograaf Bert uit Monnickendam
Boek Bert uit Monnickendam
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.