Loading...
Bert

Fotograaf Bert Strootman

Over Bert


Ruim veertig jaar geleden begonnen met een oude Italiaanse meetzoekercamera van mijn vader.  Analoog gefotografeerd op kleinbeeld, midden- en grootformaat. Zelf de afwerking van film naar foto in kleur en zwartwit gedaan; het hele analoge traject heb ik doorlopen.Mijn Vakdiploma Fotografie behaald aan De Nederlandse Fotovakschool - in de tijd dat je als fotograaf nog vakbekwaam moest zijn - en gekwalificeerd bij The Brittish Institute of Professional Photography (BIPP). Sinds 1986 ben ik werkzaam als professioneel fotograaf.    

Uiteraard fotograferen; momenten vangen en later herbeleven. Het klinkt een beetje cliche maar meer kan ik er niet van maken. Van een mooie foto wordt ik blij, of ik 'm heb gemaakt of een ander: ik kan d'r echt van genieten ....

Fotograaf word je niet zomaar, het komt ergens vandaan. Passie voor het vastleggen van beelden. Ik voel me - naast professioneel fotograaf - ook nog steeds een hobbyfotograaf: fotograferen wat ík mooi vind, en daarin volg ik mijn hart. 

Bert heeft 31 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Bert doet


Fotoreportage


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.