Lex uit Middenmeer

Lex uit Middenmeer

Wat is mijn drijfveer?

Foto's met impact: Spannend, boeiend beeld. Daar hou ik van! En voor mij is de uitdaging om met elke foto die ik maak de vorige te overtreffen. Niet alleen door technische perfectie maar nóg meer door de foto impact en zeggingskracht mee te geven. 

Veelzijdig: Met meer dan 40 jaar ervaring ben ik allround inzetbaar in heel uiteenlopende disciplines. Met een aantal specialisaties.

Fotojournalistiek: het doeltreffend en veelzeggend vastleggen van gebeurtenissen heb ik in praktijk gebracht door voor tientallen dag- en weekbladen te fotograferen.

Fotografie op het hoogste niveau: luchtfotografie, vanuit een vliegtuig. En hoogtefotografie, met een 16 meter hoge mast. Ik fotografeer daarmee op elke locatie, ook midden in de stad waar Drones verboden zijn!

Sferische panoramafoto's: 360 graden rondkijkfotografie. Van één enkele opname tot een complete virtuele interactieve fotorondwandeling. Alle ervaring en fototechniek die ik in de loop van jaren heb opgedaan komen hier van pas om een perfect eindresultaat te creeëren.

Had ik al gezegd dat ik landelijk werk?


Wat maakt mij gelukkig?

Persoonlijk wordt ik gelukkig van goede gezondheid en levenslust. Samen met partner en kinderen. Zakelijk gezien wordt ik heel blij van elke fotoklus die tevreden klanten voortbrengt. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is mijn eten en drinken. Letterlijk en figuurlijk. Ik kan niet zonder...

Gelukkig heb ik ook tijd voor hobbies en andere geneugten des levens: vliegvissen, zeilen, single malt whisky, 

Lees Alle informatie over fotograaf Lex uit Middenmeer
Boek Lex uit Middenmeer
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.