Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Lex uit Middenmeer


Fotograaf Lex

0 review

Foto's met impact: Spannend, boeiend beeld. Daar hou ik van! En voor mij is de uitdaging om met elke foto die ik maak de vorige te overtreffen. Niet alleen door technische perfectie maar nóg meer door de foto impact en zeggingskracht mee te geven.  Veelzijdig: Met meer dan 40 jaar ervaring ben ik allround inzetbaar in heel uiteenlopende disciplines. Met een aantal specialisaties. Fotojournalistiek: het doeltreffend en veelzeggend vastleggen van gebeurtenissen heb ik in praktijk gebracht door voor tientallen dag- en weekbladen te fotograferen. Fotografie op het hoogste niveau: luchtfotografie, vanuit een vliegtuig. En hoogtefotografie, met een 16 meter hoge mast. Ik fotografeer daarmee op elke locatie, ook midden in de stad waar Drones verboden zijn! Sferische panoramafoto's: 360 graden rondkijkfotografie. Van één enkele opname tot een complete virtuele interactieve fotorondwandeling. Alle ervaring en fototechniek die ik in de loop van jaren heb opgedaan komen hier van pas om een perfect eindresultaat te creeëren. Had ik al gezegd dat ik landelijk werk?

Persoonlijk wordt ik gelukkig van goede gezondheid en levenslust. Samen met partner en kinderen. Zakelijk gezien wordt ik heel blij van elke fotoklus die tevreden klanten voortbrengt. 

Fotografie is mijn eten en drinken. Letterlijk en figuurlijk. Ik kan niet zonder... Gelukkig heb ik ook tijd voor hobbies en andere geneugten des levens: vliegvissen, zeilen, single malt whisky, 

Fotograaf Lex doet:Google Street View - 360

0 review

Klanten kunnen met de originele Street View fototechniek jouw pand binnenlopen en er in rondwandelen. Zien wat je ze te bieden hebt. Met eigen ogen.

Zo raken ze vertrouwd met jouw bedrijf. 

Vandaag bezoeken ze je virtueel, morgen zullen ze graag écht bij je komen winkelen. Google vindt voor jou de juiste klanten en leidt ze bij je binnen, precies op het moment dat ze zoeken wat jij bied. 

Ik ben door Google gecertificeerd om dit voor bedrijven en instellingen in heel Nederland te doen. De kosten die je in de prijslijst ziet zijn alleen voor de fotoproductie en éénmalig. Gevonden worden door Google kost niets!

Fotoshoots op locatie of thuis


635

454

357

309

254

Fotoshoot al voor: €254

Ervaring: 49 jaar Gemiddelde levertijd: 49 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


635

454

357

309

254


Hoogte Fotografie

0 review

Hoogtefotografie. Dat is luchtfotografie zonder vliegtuig of Drone! Onze hoogtefoto's worden gemaakt met een enorm fotostatief: een telescopische mast op een auto gebouwd, 22 Meter hoog. Het is overal toegestaan waar vliegtuigen en Drones niet kunnen of mogen vliegen.

Bekijk de foto's eens en ontdek dat er heel veel toepassingen denkbaar zijn. En: ontdek ook dat het hoger is dan je denkt!

We werken landelijk en zijn snel inzetbaar. 

Fotoshoots op locatie of thuis


1.513

938

938

635

514

333

Fotoshoot al voor: €272

Ervaring: 49 jaar Gemiddelde levertijd: 49 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


1.513

938

938

635

514

333


Luchtfotografie

0 review

Luchtfotografie vraagt veel van de fotograaf. Goede voorbereiding helpt. Daarom spreken we met de opdrachtgever precies door wat op de foto moet, vanaf welke richting en het beste tijdstip.

Dan is het wachten op helder weer met goed zicht. Dat vraagt een vooruitziende blik omdat de weersomstandigheden binnen Nederland behoorlijk kunnen variëren.

Als alles klopt kiezen we het luchtruim. Als het object in beeld komt vliegen we eerst een oriëntatieronde. Dan bespreken we de beste benadering, veel hangt af van het overbrengen van mijn wensen aan de piloot. Die dat op zijn beurt weer moet vertalen naar de juiste aanvlieghoek, hoogte en horizontale afstand.

We volgen een protocol waarbij het object tenminste drie maal op verchillende manieren wordt aangevlogen en gefotografeerd. Daarbij kan het fotovliegtuig bijzondere capriolen moeten maken. Dat vraagt vliegmanschap van de piloot en een ijzersterk oriëntatievermogen (en maag) van de fotograaf. 

De klant kan zelf z'n favoriete opname on-line uitzoeken uit de gemaakte opnamen. Die opname(n) worden voor aflevering bewerkt in meerdere fotobewerkingpaketten. Dankzij vele jaren ervaring hebben we de onvermijdelijke kleurzwemen en contrastverschillen gecompenseerd en ontvangt onze opdrachtgever een kristalheldere haarscherpe foto die voldoet aan de hoogste eisen.

Fotoshoots in de studio


938

659

357

Fotoshoot al voor: €357

Ervaring: 49 jaar Gemiddelde levertijd: 49 dagen

Fotoshoots in de studio


938

659

357

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.