Loading...
Lex

Fotograaf Lex Salverda

Over Lex


Foto's met impact: Spannend, boeiend beeld. Daar hou ik van! En voor mij is de uitdaging om met elke foto die ik maak de vorige te overtreffen. Niet alleen door technische perfectie maar nóg meer door de foto impact en zeggingskracht mee te geven.  Veelzijdig: Met meer dan 40 jaar ervaring ben ik allround inzetbaar in heel uiteenlopende disciplines. Met een aantal specialisaties. Fotojournalistiek: het doeltreffend en veelzeggend vastleggen van gebeurtenissen heb ik in praktijk gebracht door voor tientallen dag- en weekbladen te fotograferen. Fotografie op het hoogste niveau: luchtfotografie, vanuit een vliegtuig. En hoogtefotografie, met een 15 meter hoge mast. Ik fotografeer daarmee op elke locatie, ook midden in de stad waar Drones verboden zijn! Sferische panoramafoto's: 360 graden rondkijkfotografie. Van één enkele opname tot een complete virtuele interactieve fotorondwandeling. Alle ervaring en fototechniek die ik in de loop van jaren heb opgedaan komen hier van pas om een perfect eindresultaat te creëren. Had ik al gezegd dat ik landelijk werk?

Persoonlijk wordt ik gelukkig van goede gezondheid en levenslust. Samen met partner en kinderen. Zakelijk gezien wordt ik heel blij van elke fotoklus die tevreden klanten voortbrengt. 

Fotografie is mijn eten en drinken. Letterlijk en figuurlijk. Ik kan niet zonder... Gelukkig heb ik ook tijd voor hobbies en andere geneugten des levens: vliegvissen, zeilen, single malt whisky, 

Lex heeft 51 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Middenmeer

Foto's


Lex doet


Google Street View - 360


Hoogte Fotografie


Luchtfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.