Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Maickel

Fotograaf Maickel Geurts

0 reviews

Maickel doet

Bedrijfsfotografie

Over Maickel

Fotografie is en blijft mijn absolute nr1 om te doen. Al ben ik in een rothumeur, het maken van fotos maakt me blij! Het uitzoeken van de perfecte compositie tot het maken van long exposures. En ik heb dan ook wel naar mijn idee het leukste onderwerp te pakken. Autofotografie en bij mooie grote technische bedrijven. Aan het einde van de dag als alle plaatjes zijn geschoten die ik nodig heb importeren in lightroom en alle belevingen gewoon nog een keer herbeleven. Ook zie je dan dat je werk wel of niet goed is. Mocht ik dan niet tevreden zijn over een bepaald shot maak ik er aantekeningen van. Dit doe je de volgende keer beter zo. of die lijnen passen niet in deze compositie. Wat mij gelukkig maakt in fotografie is dat je steeds weer jezelf verbetert. Dat houd nooit op! Het maken van kiekjes kan iedereen, blijf dat vooral ook gewoon doen! De opkomst van de telefoon en het makkelijk kunnen aanschaffen van een DSLR maakt bijna iedereen die de basis kent tot een "graaf"! Het fijne van fotografie is dat je het verschil heel duidelijk kan zien. Je moet jezelf vernieuwen in de nieuwere en betere technieken. Wat is hot en wat is not, het storytelling bijvoorbeeld is erg in nu. Het fijne van dit vak is dat je continue bezig moet zijn met vernieuwen, tijd steken in jezelf, je kennis en de trends. Het houd je wakker! Love it! Daarnaast heb je ook de kans om op plekken te komen die niemand mag zien. Of waar het te gevaarlijk is om te komen. Dat alleen al maakt dit werk gewoon geweldig!

6 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Maickel

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Maickel

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Maickel gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.