Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Theo

Fotograaf Theo van Woerden

0 reviews

Over Theo

Toen ik een jaar of 17 was, wilde ik fotojournalist worden. Werken in de brandhhaarden van deze wereld. Zo ver is het nooit gekomen maar de journalist in mij is gebleven. Ik wil mensen laten zien wat er gebeurde. Laten meegenieten van alle mooie en ontroerdende momenten. Daar waar mensen zijn, daar gebeurt iets. Het verhaal vastleggen als dierbare herinnering voor later. Dat is mijn vak, dat is mijn passi. Ik werk dan ook passivol, creatief en pas mij steeds aan de veranderende omstandigheden aan. Fotografie is mijn manier van leven geworden. Mijn blik op de wereld. Ik word heel blij dat ik mee mag werken aan een huwelijksdag die onvergetelijk mooi was. Dat ik met regelmaat jaren later opnieuw wordt geboekt als een vriend(in) of familielid gaat trouwen. Mooie momenten zijn kostbaar! Wij leggen ze vast, want de wereld is mooier met jou! Inspirerende trouwfotografie met foto's die wat met de kijker doen. Spontane momenten, de glimlach, de emotie: je beleeft alles opnieuw dankzij onze foto's! Of dit nu tijdens jullie grote dag is of tijdens de loveshoot, we zijn enthousiast, hebben ideeën, humor en fotograferen nét even anders. Met als resultaat: Blije foto's!

21 jaar ervaring

Theo doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Theo

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Theo

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Theo

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Theo gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Theo bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.