Loading...
Peter &

Fotograaf Peter & de Jong

Over Peter &


Wij zijn Peter en Sylvia. Twee fotografen met een passie om het juiste moment vast te leggen die de essentie van de beleving weerspiegelt. Onze sterke punten zijn onder andere dat wij de tijd nemen om naar onze klanten te luisteren. Hierdoor ontstaat de juiste ‘klik’ zodat we het juiste fotowerk leveren wat de klant in gedachten heeft. Gevoel en de passie zijn daarbij heel belangrijk! Doordat wij samen fotograferen geeft dat foto’s vanuit twee invalshoeken en daardoor zijn wij enorm flexibel in te zetten. Reizen is voor ons geen probleem, we rijden heel Nederland af voor onze passie.

Onze passie is om andere mensen te helpen door het vastleggen van één van de mooiste moment van hun leven. Je herinnert het moment maar de foto's zullen er nu en later ervoor zorgen dat je het blijft herinneren en de herinnering alleen maar zal versterken.

De fotografie heeft Peter in eerste instantie puur technisch benaderd maar op een gegeven ogenblik is daar natuurlijk ook de passie en een stuk artistieke inslag en inzicht voor nodig, dat heeft Peter in de laatste vijf jaar ontwikkeld maar er valt natuurlijk nog steeds te leren. Sylvia is Peter gaan helpen als assistent en als tweede fotograaf, dat viel meteen op zijn plaatst en dat heeft zeker ermee te maken dat ze al sinds 1993 met elkaar getrouwd zijn. We schieten de nodige trouwerijen per jaar maar niet te veel omdat het geen lopende band werk moet gaan worden maar op de manier zodat wij onze passie kunnen vasthouden en veel in het moment kunnen stoppen zodat we jullie als bruidspaar de mooiste foto's kunnen leveren.  

Peter & heeft 16 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 11 dagen | Heeft een fotostudio in Lelystad

Foto's


Peter & doet


Bruidsfotografie


Familiefotografie


Evenementenfotografie


High end portretfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.