Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Peter &

Fotograaf Peter & de Jong

0 reviews

Over Peter &

Wij zijn Peter en Sylvia. Twee fotografen met een passie om het juiste moment vast te leggen die de essentie van de beleving weerspiegelt. Onze sterke punten zijn onder andere dat wij de tijd nemen om naar onze klanten te luisteren. Hierdoor ontstaat de juiste -klik' zodat we het juiste fotowerk leveren wat de klant in gedachten heeft. Gevoel en de passie zijn daarbij heel belangrijk! Doordat wij samen fotograferen geeft dat foto's vanuit twee invalshoeken en daardoor zijn wij enorm flexibel in te zetten. Reizen is voor ons geen probleem, we rijden heel Nederland af voor onze passie. Onze passie is om andere mensen te helpen door het vastleggen van één van de mooiste moment van hun leven. Je herinnert het moment maar de foto's zullen er nu en later ervoor zorgen dat je het blijft herinneren en de herinnering alleen maar zal versterken. De fotografie heeft Peter in eerste instantie puur technisch benaderd maar op een gegeven ogenblik is daar natuurlijk ook de passie en een stuk artistieke inslag en inzicht voor nodig, dat heeft Peter in de laatste vijf jaar ontwikkeld maar er valt natuurlijk nog steeds te leren. Sylvia is Peter gaan helpen als assistent en als tweede fotograaf, dat viel meteen op zijn plaatst en dat heeft zeker ermee te maken dat ze al sinds 1993 met elkaar getrouwd zijn. We schieten de nodige trouwerijen per jaar maar niet te veel omdat het geen lopende band werk moet gaan worden maar op de manier zodat wij onze passie kunnen vasthouden en veel in het moment kunnen stoppen zodat we jullie als bruidspaar de mooiste foto's kunnen leveren.

17 jaar ervaring

Fotostudio in Lelystad

Peter & doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Peter &

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Peter &

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Peter &

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Peter & gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Peter & bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.