Peter & uit Lelystad

Peter & uit Lelystad

Wat is mijn drijfveer?

Wij zijn Peter en Sylvia.

Twee fotografen met een passie om het juiste moment vast te leggen die de essentie van de beleving weerspiegelt.

Onze sterke punten zijn onder andere dat wij de tijd nemen om naar onze klanten te luisteren. Hierdoor ontstaat de juiste ‘klik’ zodat we het juiste fotowerk leveren wat de klant in gedachten heeft.

Gevoel en de passie zijn daarbij heel belangrijk!

Doordat wij samen fotograferen geeft dat foto’s vanuit twee invalshoeken en daardoor zijn wij enorm flexibel in te zetten.

Reizen is voor ons geen probleem, we rijden heel Nederland af voor onze passie.


Wat maakt mij gelukkig?

Onze passie is om andere mensen te helpen door het vastleggen van één van de mooiste moment van hun leven.

Je herinnert het moment maar de foto's zullen er nu en later ervoor zorgen dat je het blijft herinneren en de herinnering alleen maar zal versterken.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

De fotografie heeft Peter in eerste instantie puur technisch benaderd maar op een gegeven ogenblik is daar natuurlijk ook de passie en een stuk artistieke inslag en inzicht voor nodig, dat heeft Peter in de laatste vijf jaar ontwikkeld maar er valt natuurlijk nog steeds te leren.

Sylvia is Peter gaan helpen als assistent en als tweede fotograaf, dat viel meteen op zijn plaatst en dat heeft zeker ermee te maken dat ze al sinds 1993 met elkaar getrouwd zijn.

We schieten de nodige trouwerijen per jaar maar niet te veel omdat het geen lopende band werk moet gaan worden maar op de manier zodat wij onze passie kunnen vasthouden en veel in het moment kunnen stoppen zodat we jullie als bruidspaar de mooiste foto's kunnen leveren.

 

Lees Alle informatie over fotograaf Peter & uit Lelystad
Boek Peter & uit Lelystad
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.