Loading...
Hein

Fotograaf Hein Athmer

Over Hein


Met mijn eerste communie kreeg ik mijn eerste fototoestel. In de brugklas drukte ik mijn eerste zwart-witfoto af in de doka van school. Nadat ik na 8 jaar later mijn vwo-eindexamen deed kon ik bij beide plaatselijke kranten in dienst komen als fotograaf. Toch heb ik er toen voor gekozen om bedrijfseconomie te gaan studeren in Rotterdam. Aan het einde van mijn studie lag mijn camera in de kast en is mijn carrière als interimmanager gestart. Pas na 25 jaar is de camera weer uit de kast gekomen. In die 25 jaar is er technisch veel veranderd. De doka is ingewisseld voor Lightroom, heeft de autofocus zijn intreden gedaan en zijn zoomlezen standaard geworden. Gelukkig is het kijken hetzelfde gebleven. En dat doe ik graag, kijken en vastleggen van mensen en gebeurtenissen. Sinds 2012 leg ik mij dan ook weer toe op het fotograferen van Mensen.

Naast het fotograferen kan ik erg genieten van het koken voor familie en vrienden. Hierbij is naast het genieten van lekkere dingen het onderling contact, het er voor elkaar kunnen zijn, voor mij belangrijk.

Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat je mensen er iets mee kunt brengen en je vaak een bijzonder contact hebt. Dit geldt zowel bij het maken van een aansprekend portret als het verslag van een persoonlijke gebeurtenis.

Hein heeft 11 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Hein doet


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.