Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Johnny

Fotograaf Johnny Messak

0 reviews

Over Johnny

Het vak fotografie heeft mij altijd geïnteresseerd. Mijn nieuwsgierigheid werd met de jaren alleen maar groter. Het werd tijd om een digitale camera aan te schaffen! Maandenlang heb ik mij verdiept in fotografie. Van talloze shoots in mijn eigen omgeving tot het lezen van vakbladen en boeken. Ik had mijn passie ontdekt! Inmiddels is mijn kennis en ervaring zo verruimd, dat ik me heb ingeschreven als ZZP'er. Tijd voor het echte werk. Fotografie maakt emoties los. Dat ik hier een aandeel in mag hebben, is een van de mooiste privileges van het vak. Bovendien geeft het mij de vrijheid om creatief te mogen zijn. Er zijn geen grenzen, niets is fout als je er zelf maar in gelooft. Elke opdracht is anders en dat maakt fotografie zo bijzonder. De ene dag sta ik op een trouwlocatie de mooiste dag uit iemands leven vast te leggen. De andere dag maak ik mooie plaatjes van zwangere vrouwen. Het contact met de klant, samenwerken aan een krachtig beel om uiteindelijk een glimlach te zien verschijnen, maakt fotografie voor mij het mooiste vak in de wereld.

5 jaar ervaring

Johnny doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Johnny

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Johnny

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Johnny

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Johnny gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Johnny bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.