Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Jolanda uit Koudekerk aan Den Rijn


Fotograaf Jolanda

0 review

Alles heeft zijn eigen schoonheid, zowel mensen als dingen. Het ligt er maar net aan met welke blik je kijkt. Met deze positieve kijk op het leven benader ik de dag en met dat uitgangspunt ga ik met mijn camera aan de slag. 

Reizen over het water, samen met mijn gezin geeft mij veel plezier. De ruimte en leegte van de zee maken dat ik helemaal tot rust kom. Het water is altijd in beweging en telkens weer anders. Dat maakt elke vaartocht uniek en toch heel vertrouwd.

Als fotograaf vertel ik verhalen met mijn foto's. Graag verbeeld ik mijn eigen verhalen maar vooral ook de verhalen van anderen. En met een passie voor watersport fotografeer ik graag voor watersportevenementen en voor watersportbedrijven. Met een camera in de hand op het water ben ik in mijn element.

Fotograaf Jolanda doet:Watersportfotografie

0 review

Als Zeezeiler met meer dan 30.000 miles ervaring combineer ik mijn passie voor fotografie met mijn pasie voor zeilen. Mijn zeebenen maken fotograferen vanuit een kleine boot op het water geen enkel probleem Graag vertel ik het verhaal van een zeilevenement of watersportbedrijf in pakkende dynamische beelden.

Fotoshoots op locatie of thuis


605

Fotoshoot al voor: €115

Ervaring: 6 jaar Gemiddelde levertijd: 6 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


605


Landschapsfotografie

0 review

Als zeezeiler ben ik jaarlijks vele uren op het water te vinden. Zowel de Noordzee, Waddenzee, Ooszee als de Nederlandse Binnenwateren zijn mijn vaargebied. Zo combineer ik mijn passie voor zeilen met mijn passie voor fotograferen. Vanaf de boot maak ik mijn Zeelandschappen, waarbij rust, ruimte en leegte de sfeer bepalen.

Fotoshoots op locatie of thuis


605

Fotoshoot al voor: €115

Ervaring: 6 jaar Gemiddelde levertijd: 6 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


605

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.