Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Gert

Fotograaf Gert van Santen

0 reviews

Over Gert

Op mijn 12e jaar kreeg ik mijn eerst camera: een AGFA Click II, gewonnen met een wedstrijd. Daar is mijn liefde voor fotografie begonnen. Langzaam aan werden mijn wensen uitgebreider, wat resulteerde in meer geavanceerde camera's. De start van de digitale camera's was nog niet overtuigend, maar inmiddels niet meer weg te denken. Op mijn 64e gestopt met reguliere werkzaamheden en me volledig toegelegd op mijn passie: fotografie! Dat doe ik inmiddels met heel veel genoegen, ik kijk niet op een uurtje en kan me volledig richten op projecten die mij plezier verschaffen. Tevreden opdrachtgevers daar kan ik reuze van genieten. Elke nieuwe opdracht is weer een uitdaging om er wat bijzonders van te maken. Ik moet er voor waken dat ik de lat niet telkens hoger leg dan nodig, wat onnodige stress kan voorkomen. Ik probeer me vooraf goed in te leven in de opdracht en als ik dan na afloop van een shoot de foto's presenteer bij de opdrachtgever en een smile op het gezicht ervaar, is er voor mij weer een klus geklaard. Een foto zegt meer dan honderd woorden, zegt men weleens. En dat klopt. De huidige mens is vooral visueel ingesteld. Als fotograaf ga je anders naar je omgeving kijken; scherper, je legt meer details vast; altijd denkend in beelden. Dat verrijkt mijn leven; ik hoop nog heel lang door mijn zoeker te blijven kijken.

16 jaar ervaring

Gert doet

Bedrijfsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Gert

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Gert

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Gert

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Gert gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Gert bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.