Loading...
Anneke

Fotograaf Anneke Beemer

Over Anneke


Ik ben Anneke en heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken, tuinen en planten! Naast tuinfotograaf ben ik tuinontwerpster, gespecialiseerd in beplantingen. Begon het fotograferen van tuinen en planten aanvankelijk als hobby, inmiddels doe ik dit al heel wat jaren professioneel. Ik lever beeld aan o.a. verschillende groenbedrijven en tuinmagazines. Uiteraard kunnen ook particuliere klanten bij mij terecht, voor bijv. een mooie tuinreportage.

Wat maakt mij blij? Mooie plantcombinaties, buiten zijn, het goede licht, structuren, een ontmoeting met een gepassioneerde tuinliefhebber, dat unieke moment weten vast te leggen, zoveel dingen maken mij blij! Ik kijk en ik zie en probeer een mooi totaalplaatje te maken en door middel van mijn foto's schoonheid en verwondering uit te drukken. Het juiste licht is belangrijk bij buitenfotografie, dit kan een tuinreportage maken of breken. Ik maak dan ook het liefst de reportage bij mooi licht zodat de kleuren mooi uitkomen en de sfeer van de tuin gevangen kan worden in de foto's.

Tijdens mijn werk als tuin- en beplantingsontwerper fotografeer ik veel, naast mijn tuingereedschap behoort mijn camera dan ook tot het vaste gereedschap. Ik fotografeer niet alleen in tuinen maar breed gezien de hele groene buitenruimte. Ik bezoek regelmatig open tuinen en parken in Nederland en tijdens vakanties ook in Engeland en Frankrijk. Inspiratie opdoen, genieten, 'kijken en klikken'....en nadien nog eens genieten bij het bekijken van alle foto's. Wat een geweldig vak heb ik toch!!

Anneke heeft 8 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Anneke doet


Tuin & Botanisch


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.