Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Jacqueline

Fotograaf Jacqueline Daling

0 reviews

Over Jacqueline

Mijn drijfveer is hoe ik gekomen ben tot fotograaf. Ik heb gewerkt in de begeleiding en hulpverlening met verschillende doelgroepen en in verschillende functies. Ik heb dit werk altijd met veel passie en enthousiasme gedaan en ik heb er ook veel van geleerd. Vorig jaar was op een gegeven moment mijn energie op en had ik behoefte aan rust en geen verantwoordelijkheden. Ik heb met wederzijdse toestemming mijn werk opgezegd en ik had een aantal maanden nodig om mezelf weer te vinden, met behulp van familie en vrienden. Ik heb de beslissing genomen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. December 2022; Ik wilde graag weer een hobby hebben en ik had daar de energie weer voor. Ik heb gekozen voor fotograferen. Mezelf getrakteerd op een camera en online cursus gevolgd. In april/mei 2023 begon ik te ontdekken hoeveel passie het fotograferen me gaf en besloot om me daar verder in te oriënteren. Zo is het idee van mijn bedrijf ontstaan. Mij maakt het op pad gaan met de camera gelukkig, mooie plaatjes maken en genieten van deze momenten. Het voelt goed, ik wordt er blij van en vooral al die verschillende mensen voor de lens met ieder zijn/haar eigen verhaal. En dan de unieke foto’s te zien en te sturen aan de klanten, dan ben ik best een beetje trots! Naast mijn passie fotograferen, wandel ik graag met onze hond Bo in het bos. Wat me ook gelukkig maakt is gezelligheid met familie en vrienden. Of gewoon heerlijk op de bank een Netflix serie kijken. Ik vind het ontzettend mooi om verschillende mensen, stelletjes, gezinnen en families voor mijn lens te hebben. Deze fotoshoots zijn zowel leuk als ontroerend en resulteren in prachtige foto’s die je voor altijd zult koesteren. Het vastleggen van het geluk van mensen is iets onvervangbaars. En daarom vind ik het belangrijk om deze momenten op de best mogelijke manier vast te leggen. Een ieder heeft weer een ander verhaal en een ander doel om mee te nemen in de shoot. Dit neem ik uiteraard mee en vind de communicatie en een klik hebben daarom belangrijk. Ook vind ik spontaniteit en jezelf kunnen zijn een aandachtspunt tijdens de shoot. Ik zal dan ook hier alles aan doen om dit te realiseren.

0 jaar ervaring

Jacqueline doet

Fotoshoot gezin

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Jacqueline

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Jacqueline

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jacqueline

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Jacqueline gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Jacqueline horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.