Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Chadé

Fotograaf Chadé Seip

0 reviews

Over Chadé

Het maken van een mooie portretfoto of een detailfoto van een babyvoetje; ik probeer altijd om het uiterste uit een foto te halen. Door iedere keer weer vanuit een verschillend perspectief naar een foto te kijken leer ik mij steeds beter te ontwikkelen. Hierdoor wil ik mensen blij maken! Fotografie is voor mij bijzonder omdat foto's zo waardevol in het leven zijn. Een oude schoolfoto, een foto van vroeger samen met opa en oma; foto's brengen altijd herinneringen terug. Regelmatig ontmoet ik mensen die mij vertellen dat ze nu echt eens een fotoshoot zouden willen boeken omdat de tijd zo snel gaat, maar hier jammer genoeg niet aan toe komen. Een foto brengt je weer terug bij dat mooie moment. Of momenten waarbij mensen achteraf hadden gewenst een fotograaf te hebben, denk hierbij aan een geboorte of een overlijden. Fotografie loopt als een rode draad door het leven.

13 jaar ervaring

Chadé doet

Kinderfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Chadé

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Chadé

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Chadé

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Chadé gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Chadé bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.