Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Kristel

Fotograaf Kristel van der Grinten

0 reviews

Over Kristel

Mijn drijfveer, tja dat is altijd moeilijk in woorden te omschrijven. Ik vind het leuk om met mensen te werken, ik ben zelf spontaan, open en hou van gezelligheid. Dit probeer ik tijdens een fotoshoot ook te creeren, waardoor de foto's spontaan worden! Dat is mijn doel. Ik heb een passie voor fotografie. En dan voornamelijk mensen en hun omgeving. De liefde, gezelligheid, samenhorigheid spreekt me altijd aan. Ik ben blij als de klanten blij zijn. Creativiteit is een grote frijfveer voor mij, een foto maken die niet zoals alle anderen is. Juist vanuit een andere hoek, maar wel normaal houden. Niet te geposeerd maar wel de juiste positie. En de klanten moeten het fijn vinden en ontspannen zijn. Hierdoor wordt je toch al creatief! Als een foto spontaniteit, gezelligheid en liefde uitstraalt. Foto's maken van mensen is iets wat je moet leren, ik heb een aantal jaar ervaring opgedaan. Hoe vaker je fotografeert hoe makkelijker het wordt. Wanneer staan mensen er spontaan op, wanneer is een foto mooi. Misschien vind ik de foto mooi, maar vooral de klant moet de foto mooi vinden. Ik bespreek vooraf altijd wat mensen willen en verwachten. Ik ben altijd blij als de foto's weer gelukt zijn, als ik ze bekijk ik mijn iMac en daar staat een stralend bruidspaar op of een mooie familie. Een leuke en afwisselende lokatie uitzoeken vind ik ook belangrijk, dan kun je verschillende achtergronden gebruiken en mensen zijn bezig en worden ontspannen tijdens een fotoshoot.

13 jaar ervaring

Kristel doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Kristel

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Kristel

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Kristel

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Kristel gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Kristel bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.