Loading...
Bea

Fotograaf Bea Kempers

9 reviews

Over Bea


Bij de verkoop van mijn huis was ik teleurgesteld over de foto's die werden gemaakt door de makelaar. Vervolgens heb ik in goed overleg zelf de foto's gemaakt. Vanaf die tijd heb ik verschillende interieurfoto's bekeken van woningen die op makelaars-sites en op funda werden aangeboden.  Voor mij was dat de drijfveer om me met interieur- en vastgoedfotografie te gaan bezighouden. Ik hoor vaak van mijn opdrachtgevers dat goede foto's het aantal bezichtigingen en een snelle verkoop ten goede komen.

Ik word gelukkig van een mooi gelukte foto, waarbij de compositie, kleur en belichting in orde zijn. Kortom,een foto waar men blij van wordt. Ook is het bij de foto's van belang dat de ruimte optimaal weergegeven wordt, iets wat ik mede probeer te bereiken door de woning te stylen.

Fotografie heeft me altijd gefascineerd, eerst voor de camera, nu erachter. Geen dag is hetzelfde, elke dag een andere werkplek, maar ook het afstemmen met de opdrachtgever (meestal de makelaar) en de woningverkopers. Ik heb een gespecialiseerde opleiding gevolgd bij een Parijse fotograaf, waarbij me is gebleken dat interieurfotografie niet onderschat moet worden.

Bea heeft 7 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Bea doet


Vastgoed reportage


Interieurfotografie


Reviews


X

Review van Xandra

Vastgoed reportage

Was heel vriendelijk, vakkundig, effectief, meedenkend en kon situatie goed overzien en tot een optimaal resultaat komen. Ik kan iedereen die een huis wil verkopen haar echt aanraden !

J

Review van John

Interieurfotografie

Meedenken over de layout

J

Review van John

Interieurfotografie

De betrokkenheid en de omgang. Vrolijkheid.

M

Review van Marjan

Interieurfotografie

Oog voor detail en perfectie

L

Review van Laura

Vastgoed reportage

Bea zet zich voor 200% in, heeft een goede kijk op zaken en levert snel. Topfotografe!

P

Review van Patricia

Interieurfotografie

Het geweldige resultaat met kleine wijzigingen

P

Review van Paul

Interieurfotografie

Prettig, vriendelijk en mooie foto's

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.