Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Stephanie

Fotograaf Stephanie Rath

0 reviews

Over Stephanie

Ik ben Stephanie en woon in Heerhugowaard samen met mijn vriend en onze hond Blitz. In onze achteruitn hebben wij een tuinhuis waar mijn fotostudio zich bevind. Echter heb ik al een aantal jaar een mooie hobby, fotograferen en door enthousiaste reacties vanuit mijn omgeving, besloot ik om het diepe in te springen en hier mijn werk van te gaan maken. In het verleden heb ik gemerkt dat mensen veel meer oog hebben voor de foto's waarop wij zelf en/of famillie leden staan, en dat het belangrijk is om hier mooie foto's van te hebben voor later. Mijn vriend en mijn camera. Een mooie periode uit het leven vast leggen maakt fotograferen een bijzonder vak. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar foto's met leven erop, dit omdat dat iets is waar wij later graag naar terug kijken.

7 jaar ervaring

Fotostudio in Heerhugowaard

Stephanie doet

Zwangerschapsshoot

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Stephanie

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Stephanie

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Stephanie

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Stephanie gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Stephanie horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.