Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Elspeth

Fotograaf Elspeth de Jong

1 review

Over Elspeth

Oeh, over mezelf praten, niet m'n lievelings, maar 'here goes nothing'; De belangrijkste drijfveer voor mij is mensen blij maken met mijn foto's. Ik kreeg ooit na een concert dit berichtje van één van de artiesten; 'wat een awesome foto's!! Je hebt echt het gevoel van de avond weten vast te leggen, supervet!!!' Daar doe ik het voor. Dit geldt natuurlijk niet alleen bij concertfotografie, een oma die dolgelukkig is met een portret van haar kleinkinderen word ik net zo blij van. Ik ben het gelukkigst als ik weet dat de volgende reis al geboekt is. Gelukkig heeft mijn vriend dit ook. Samen gaan we proberen zoveel mogelijk van de wereld te zien. Uiteraard heb ik dan naast m'n bagage ook nog een paar kilo aan fotoapparatuur mee. Fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Vroeger stond ik samen met mijn opa in zijn doka foto's te ontwikkelen. Maar toch ben ik eerst een andere richting ingeslagen, en heb ik economie gestudeerd. Tijdens mijn eerste baan na school merkte ik dat een kantoorbaan alles was wat ik níet wilde doen, dus ben ik in de avonduren naar de fotovakschool gegaan. Niet lang na mijn afstuderen heb ik mijn baan opgezegd en ben ik begonnen als freelance fotograaf. Dus voor mij betekend dit vak mijn dromen najagen, de stoute schoenen aantrekken en heel hard werken om te realiseren wat ik wil. Met dromen alleen kom je er niet.

9 jaar ervaring

Elspeth doet

Bedrijfsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Elspeth heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Elspeth

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Elspeth

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Elspeth

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Elspeth gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Elspeth bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.