Loading...
Elspeth

Fotograaf Elspeth de Jong

1 review

Over Elspeth


Oeh, over mezelf praten, niet m'n lievelings, maar 'here goes nothing'; De belangrijkste drijfveer voor mij is mensen blij maken met mijn foto's. Ik kreeg ooit na een concert dit berichtje van één van de artiesten; 'wat een awesome foto's!! Je hebt echt het gevoel van de avond weten vast te leggen, supervet!!!' Daar doe ik het voor. Dit geldt natuurlijk niet alleen bij concertfotografie, een oma die dolgelukkig is met een portret van haar kleinkinderen word ik net zo blij van.

Ik ben het gelukkigst als ik weet dat de volgende reis al geboekt is. Gelukkig heeft mijn vriend dit ook. Samen gaan we proberen zoveel mogelijk van de wereld te zien. Uiteraard heb ik dan naast m'n bagage ook nog een paar kilo aan fotoapparatuur mee.

Fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Vroeger stond ik samen met mijn opa in zijn doka foto's te ontwikkelen. Maar toch ben ik eerst een andere richting ingeslagen, en heb ik economie gestudeerd. Tijdens mijn eerste baan na school merkte ik dat een kantoorbaan alles was wat ik níet wilde doen, dus ben ik in de avonduren naar de fotovakschool gegaan. Niet lang na mijn afstuderen heb ik mijn baan opgezegd en ben ik begonnen als freelance fotograaf.Dus voor mij betekend dit vak mijn dromen najagen, de stoute schoenen aantrekken en heel hard werken om te realiseren wat ik wil. Met dromen alleen kom je er niet.

Elspeth heeft 8 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Foto's


Elspeth doet


Interieurfotografie


Vastgoed reportage


Bedrijfsfotografie


Concertfotografie


Reviews


H

Review van Helma

Socialmedia fotografie

Elspeth zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens het fotograferen. Het resultaat is een foto waar ik mezelf helemaal in herken. Ik heb verschillende foto's gekregen, die ik naast linked-in voor andere professionele doeleinden kan gebruiken.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.