Loading...
Sander

Fotograaf Sander van der Werf

Over Sander


Ik haal veel voldoening uit het cre ren van mooie beelden en beleef plezier aan het visualiseren van concepten. Maar ook fotografie als straat- en evenementfotografie heeft aspecten waar ik blij van word. Zoals het vastleggen van spontane situaties en eenmalige momenten. Ik ben in mijn werk veel bezig met kleur, maar ook op zoek naar mooie lijnen en composities.

Vroeg in de ochtend in de Nederlandse mist te fotograferen, of hoog in de bergen vanaf mijn kampeerplaats het eerste licht op de bergen te zien schijnen. Tijdens de winter koude toch de dicipline hebben om de camera te pakken en zo dat ene, unieke shot te kunnen maken.

Het geeft de mogelijkheid echt iets moois te maken, of iets vast te leggen op een wijze die uniek is. Ik vind de combinatie van mijn buitensport passie en fotografie het mooiste wat er is. Als ik op afgelegen plekken kan kamperen, hiken of trailrunnen en daar foto s van kan maken ben ik helemaal in mijn element. Hier mijn eigen landschap en outdoor beelden maken en die via online kanalen verkopen geeft me veel vrijheid. Ook ook de meer grafische aspecten van fotografie sluiten heel goed aan bij mijn kunstacademoie achtergrond. Van architectuur of meer abstracte fotografie word ik dan eveneens erg blij.

Sander heeft 15 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Sander doet


Reisfotografie


Interieurfotografie


Architectuurfotografie


Landschapsfotografie


Evenementenfotografie


Sportfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.