Loading...
Baudewijn

Fotograaf Baudewijn Neumann

Over Baudewijn


Een stevige handdruk en een vriendelijke glimlach. We willen graag een goede indruk maken. Maar die positieve uitstraling begint al voor de eerste ontmoeting. Voordat klanten u de hand schudden, bezoeken ze uw website. Voordat ze u in de ogen kunnen kijken is er een moment dat ze onderweg zijn, of op de stoep staan te wachten. Met mijn beelden zorgt u voor een goede binnenkomer. In een ontspannen sfeer leg ik uw onderneming vast. Ik help u om zichtbaar te zijn en neem klanten mee in uw verhaal. Kies voor professionele fotografie op uw website. Overtuig met sprekende portretten in uw brochure. Of val op met een krachtige foto aan de gevel. Op mij site ziet u mensen die trots zijn op hun werk. Ik maak graag kennis met u om te horen wat uw bedrijf bijzonder maakt. En breng dit graag samen met u onder de aandacht. Met foto’s die inspireren en verbinden, waardoor klanten langer blijven. Zodat niet alleen uw eerste indruk goed is, maar u een blijvende indruk achterlaat.

Fietsend door de stad zien dat mijn foto wordt gebruikt op abri's en op alle grote uitvalswegen van de stad. Foto's maken van een band die geweldige muziek maakt. 2 passies die samen komen.  Iemand blij zien met de foto en zegt, "goh, hier sta ik eigenlijk best leuk op, dat lukt anders nooit". 

Van jongs af aan ben ik in mijn element achter een fototoestel. Op vakanties vermaakte ik mij met de klikklak camera van mijn vader. Op school bracht graag tijd door in de doka.  Zo ontwikkelde ik mij tot autodidact fotograaf, aangevuld met diverse cursussen fotografie.  Het is een prachtig vak doodat ik veel verschillende mensen ontmoet met verschillende passies. Daarnaast kom ik op heel veel verschillende plekken. De ene keer sta ik op een dak om een goede foto te maken, de andere keer sta ik in een machinekamer waar ze ingewikkelde apparaten maken.  En naderhand, als ze de foto's hebben gezien krijg ik enthousiaste reacties. Dat is toch een prachtbaan! 

Baudewijn heeft 19 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Baudewijn doet


Bruidsfotografie


Portretfotografie


Fotoreportage


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.