Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Baudewijn

Fotograaf Baudewijn Neumann

0 reviews

Baudewijn doet

Bedrijfsfotografie

Over Baudewijn

Een stevige handdruk en een vriendelijke glimlach. We willen graag een goede indruk maken. Maar die positieve uitstraling begint al voor de eerste ontmoeting. Voordat klanten u de hand schudden, bezoeken ze uw website. Voordat ze u in de ogen kunnen kijken is er een moment dat ze onderweg zijn, of op de stoep staan te wachten. Met mijn beelden zorgt u voor een goede binnenkomer. In een ontspannen sfeer leg ik uw onderneming vast. Ik help u om zichtbaar te zijn en neem klanten mee in uw verhaal. Kies voor professionele fotografie op uw website. Overtuig met sprekende portretten in uw brochure. Of val op met een krachtige foto aan de gevel. Op mij site ziet u mensen die trots zijn op hun werk. Ik maak graag kennis met u om te horen wat uw bedrijf bijzonder maakt. En breng dit graag samen met u onder de aandacht. Met foto's die inspireren en verbinden, waardoor klanten langer blijven. Zodat niet alleen uw eerste indruk goed is, maar u een blijvende indruk achterlaat. Fietsend door de stad zien dat mijn foto wordt gebruikt op abri's en op alle grote uitvalswegen van de stad. Foto's maken van een band die geweldige muziek maakt. 2 passies die samen komen. Iemand blij zien met de foto en zegt, "goh, hier sta ik eigenlijk best leuk op, dat lukt anders nooit". Van jongs af aan ben ik in mijn element achter een fototoestel. Op vakanties vermaakte ik mij met de klikklak camera van mijn vader. Op school bracht graag tijd door in de doka. Zo ontwikkelde ik mij tot autodidact fotograaf, aangevuld met diverse cursussen fotografie. Het is een prachtig vak doodat ik veel verschillende mensen ontmoet met verschillende passies. Daarnaast kom ik op heel veel verschillende plekken. De ene keer sta ik op een dak om een goede foto te maken, de andere keer sta ik in een machinekamer waar ze ingewikkelde apparaten maken. En naderhand, als ze de foto's hebben gezien krijg ik enthousiaste reacties. Dat is toch een prachtbaan!

20 jaar ervaring

Fotostudio in Groningen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Baudewijn

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Baudewijn

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Baudewijn gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.