Loading...
Iedje

Fotograaf Iedje Visser

2 reviews

Over Iedje


Ik fotografeer uit passie, creativiteit en nieuwsgierigheid naar mijn medemens. In mijn hoofd zie ik beelden en die wil ik realiseren. Om me heen zie ik prachtige landschappen en die wil ik mee naar huis nemen. In hun mooiste weergave. Maar ik wil ook de wereld laten zien zoals die is. Als voormalig journaliste probeerde ik de wereld  zo goed mogelijk in woorden vast te leggen maar voor mijn gevoel ontbrak er altijd iets. Dat 'iets' bleek fotografie te zijn en daarmee kon ik de wereld laten zien hoe die werkelijk is. Maar ik maak de dingen ook graag mooier als dat ze zijn en ook in de fotobewerking kan ik mijn ei helemaal kwijt.  Fotografie is voor mij een uitlaatklep en noodzakelijk middel om mijn creativiteit naar buiten te laten komen. 

Heel veel dingen maken mij gelukkig, ik ben iemand die ook in tegenslag schoonheid ziet en de nieuwe kansen daarin. Ik ben gelukkig als ik een fantastische shoot heb gehad waarin aanvankelijk verlegen mensen zich volledig open stellen. Als ik na afloop mensen hoor zeggen tegen elkaar: goh, dat was eigenlijk hardstikke leuk. Ik ben gelukkig als ik het karakter van iemand volledig kan treffen. Ik lach graag en vind het heerlijk om mensen allerlei gekke dingen te laten doen zodat ze heerlijk spontaan op de foto staan. Maar ik ben ook heel gelukkig als ik zielstevreden in mijn eigen studio een foto-opstelling heb gemaakt en werk aan mijn fairy tale serie, waarin mijn ongebreidelde fantasie volledig tot zijn recht komt. Ik maak sprookjesachtige stillevens en werk graag met bloemen. En ik ben ook heel gelukkig als ik een superenthousiast telefoontje krijg van iemand die net mijn foto's heeft geupload en dolblij is met het resultaat. In de loop der jaren heb ik tal van kadootjes en briefjes gekregen van klanten en die koester ik.

Fotografie is voor mij zo veel: het is de wereld laten zien zoals die is in al zijn rauwheid en pracht, maar ook een middel om het mooier te maken. Fotografie is een fantastische combinatie van creativiteit en vakmanschap, je kunt er je eigen persoonlijke draai aan geven. Het is een prachtige kunstvorm waarin voor mij alles samenkomt. En altijd kom je weer nieuwe dingen of invalshoeken tegen, ook de techniek staat nooit stil. Never a dull moment!  Na al die jaren is het mij nog nooit gaan vervelen en is het een eeuwige liefde gebleken. Ik ben altijd creatief bezig geweest ( pianospel, schilderen, keramiek) maar niets geeft mij zo'n voldoening als een geslaagde shoot.

Iedje heeft 14 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 5 dagen

Foto's


Iedje doet


Newborn & Baby fotografie


Kinderfotografie


Bruidsfotografie


Familiefotografie


Dierenfotografie


Portretfotografie


Reviews


J

Review van Joyce

Familiefotografie

Zoals iedje het deed.

M

Review van marc

Familiefotografie

Goede sfeer en mooie buiten locatie.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.