Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Iedje

Fotograaf Iedje Visser

2 reviews

Iedje doet

Dierenfotograaf

Over Iedje

Ik fotografeer uit passie, creativiteit en nieuwsgierigheid naar mijn medemens. In mijn hoofd zie ik beelden en die wil ik realiseren. Om me heen zie ik prachtige landschappen en die wil ik mee naar huis nemen. In hun mooiste weergave. Maar ik wil ook de wereld laten zien zoals die is. Als voormalig journaliste probeerde ik de wereld zo goed mogelijk in woorden vast te leggen maar voor mijn gevoel ontbrak er altijd iets. Dat 'iets' bleek fotografie te zijn en daarmee kon ik de wereld laten zien hoe die werkelijk is. Maar ik maak de dingen ook graag mooier als dat ze zijn en ook in de fotobewerking kan ik mijn ei helemaal kwijt. Fotografie is voor mij een uitlaatklep en noodzakelijk middel om mijn creativiteit naar buiten te laten komen. Heel veel dingen maken mij gelukkig, ik ben iemand die ook in tegenslag schoonheid ziet en de nieuwe kansen daarin. Ik ben gelukkig als ik een fantastische shoot heb gehad waarin aanvankelijk verlegen mensen zich volledig open stellen. Als ik na afloop mensen hoor zeggen tegen elkaar: goh, dat was eigenlijk hardstikke leuk. Ik ben gelukkig als ik het karakter van iemand volledig kan treffen. Ik lach graag en vind het heerlijk om mensen allerlei gekke dingen te laten doen zodat ze heerlijk spontaan op de foto staan. Maar ik ben ook heel gelukkig als ik zielstevreden in mijn eigen studio een foto-opstelling heb gemaakt en werk aan mijn fairy tale serie, waarin mijn ongebreidelde fantasie volledig tot zijn recht komt. Ik maak sprookjesachtige stillevens en werk graag met bloemen. Fotografie is voor mij zo veel: het is de wereld laten zien zoals die is in al zijn rauwheid en pracht, maar ook een middel om het mooier te maken. Fotografie is een fantastische combinatie van creativiteit en vakmanschap, je kunt er je eigen persoonlijke draai aan geven. Het is een prachtige kunstvorm waarin voor mij alles samenkomt. En altijd kom je weer nieuwe dingen of invalshoeken tegen, ook de techniek staat nooit stil. Never a dull moment! Na al die jaren is het mij nog nooit gaan vervelen en is het een eeuwige liefde gebleken. Ik ben altijd creatief bezig geweest ( pianospel, schilderen, keramiek) maar niets geeft mij zo'n voldoening als een geslaagde shoot.

14 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Iedje heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Iedje

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Iedje

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Iedje gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.