Loading...
Daniel

Fotograaf Daniel

Over Daniel


Tegenwoordig is iedereen fotograaf, althans dat denken veel mesnen. Wellicht hebben ze een hele moooie camera en klikken ze heel veel foto's. Maar om een goede en mooie foto maken is meer nodig dan elleen maar een goede camera, kennis en creativiteit is nog niet zo gemakkelijk en daarom zie je ook dat er tegenwoordig heel veel slechte foto's gemaakt worden. Om toch kwaliteit te bieden ben ik fotografie gaan bestuderen en beoefenen. Na mijn opleiding aan de Nederlandse fotovakschool ben ik begonnen als fotograaf en heb sindsdien erg veel geleerd. 

Wanneer ik een ander blij kan maken met iets moois word ik daar erg gelukkig van. Ik vind het fijn als mensen mijn werk waarderen en zal er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat iemand bij mij een fijne ervaring heeft. Fotograferen gaat verder dan enkel voor een lens staan en een keer mooi in de lens kijken. Het is een ervaring die je samen deelt. Kwaliteit boven kwantiteit, naast het maken van veel foto's vind ik het belangrijker dat de foto's die we maken kwalitatief goed zijn. zo zorgen we voor een goed eindresultaat

Tijdens fotograferen leg je één honderste van een seconde vast, een moment in het leven van iemand die je voor de rest van je leven daadwerkelijk kan zien. De magie van fotografie blijft mij altijd weer verbasen. Op een manier kunnen we al jaren door de tijd reizen, alleen doen we dat niet fysiek, maar wel met behulp van foto's. Soms leg je mensen op zo een bijzondere manier vast, dat ze zelf niet kunnen geloven dat zij dat het zijn die op de foto staan. 

Daniel heeft 8 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Grave

Foto's


Daniel doet


Zwangerschapsfotografie


Newborn & Baby fotografie


Kinderfotografie


Portretfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.