Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Ton

Fotograaf Ton van van Liempd

0 reviews

Over Ton

Fotografie is al heel lang maar nog steeds groeiende passie. De mens in al zijn veelzijdigheid vastleggen, de schoonheid van het getekende leven in het portret blijft fasinerend, boeiend en ik wil het karakter spiegelen in beelden. Wie schuilt er achter die blikken? Ik wordt heel gelukkig als ik mijn model iets mee kan geven, niet alleen een beeld maar ook de ervaring iets nieuws bij zichzelf te hebben ontdekt. De band die je in hele korte tijd met elkaar zal opbouwen is weergaloos. Het vertrouwen is hierbij het kernwoord om de ziel te raken en zich te kunnen over geven aan de camera.

36 jaar ervaring

Fotostudio in Gouda

Ton doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ton

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Ton

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ton

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ton gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Ton horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.