Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Mandy

Fotograaf Mandy van de Water

0 reviews

Over Mandy

Het dier op zijn gemak stellen en het is voor mij dan ook mijn kunst dit vast te leggen en hiervoor de tijd te nemen. Ik vind het belangrijk om het dier eerst te observeren en zijn vertrouwen te winnen. mijn sleutelwoorden zijn Plezier, Geduld en Liefde. De ontmoeting met het dier het blijft voor mij bijzonder te zien / mee te maken dat ik er in een korte tijd een band mee op kan bouwen en zo het dier op zijn gemak stel. Het zijn voor mij de kleine dingen die het doen, ik vind het vooral fijn wanneer ik vantevoren te horen krijg dat het dier niet snel contact maakt met vreemde en het mij dan juist op zoekt om toch contact te leggen met mij en zo het vertrouwen krijg. Ook vind ik het prachtig om naderhand te horen dat het precies is wat de eigenaar in gedachte had. Dieren zijn altijd mijn passie geweest, ik heb altijd oog voor het dier. Zelf heb ik een labrador, 2 katten en 2 agaporniden, daarnaast rijd ik ook graag paard. Fotografie is voor mij rust en creatie, ik fotografeer nu ruim 5 jaar waarvan ik nu 1 jaar professioneel bezig ben. Naast deze hobby werk ik als verzorgende en teamleidster in de thuiszorg bij Zorg Geldrop.

3 jaar ervaring

Mandy doet

Dierenfotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Mandy

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Mandy

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Mandy

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Mandy gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Mandy horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.