Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Erik

Fotograaf Erik Spiekman

0 reviews

Over Erik

Ik ben een fotograaf met een voorkeur voor model- en portretfotografie, maar ook vaak ben te vinden tijdens evenementen.waarbij ik me zo onopvallend mogelijk beweeg tussen de menigte. De mooiste foto's vind ik namelijk die foto's, waarbij men niet door heeft dat ze gefotografeerd worden. Tijdens een shoot, vind ik het belangrijk dat het model zich op haar gemak voelt en later kan zeggen dat ze een gewedlige dag heeft gehad met prachtige foto's als resultaat. Het klinkt heel cliche, maar ik ben gelukkig wanneer degenen die mij het meest na staan, ook gelukkig zijn. Tijdens mijn fotografiewerkzaamheden ben ik gelukkig, wanneer een klant mij aanbeveelt bij potiëntele nieuwe klanten. Mijn naam is Erik, woonachtig in Emmen en sinds 2000 getrouwd met Regina. We hebben 1 zoon van 12 jaar oud. Van jongs af aan heeft fotografie mij altijd al geinspireerd. Sinds die tijd waren camera en ik dan ook onafscheidelijk en dat zal altijd zo blijven. Naast fotograferen, doe ik graag aan hardlopen en pik geregeld een wedstrijd van mijn cluppie Go Ahead Eagles mee.

12 jaar ervaring

Erik doet

Model fotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Erik

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Erik

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Erik

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Erik gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Erik horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.