Loading...
Thomas

Fotograaf Thomas Bakker

Over Thomas


Sinds ik een klein jongetje was liep ik altijd met de camera van mijn ouders rond. Ze waren nooit bang dat ik iets zou laten vallen: het was mijn ding. Dit ben ik gaan ontwikkelen en in 2013 kreeg ik de kans huisfotograaf bij PSV te worden. Ik volg daar nu al voor het derde seizoen de vrouwen, Jong PSV (Jupiler League) en het eerste elftal. Daar bleef het niet bij. Al snel kwam ik in contact met Bob van den Cruijsem van Pics United. Momenteel werk ik op freelance-basis voor Pics United en zorg ik wekelijks voor fotomateriaal bij PSV. Dit is vroeger echt mijn droom geweest. Nu het eindelijk werkelijkheid is geworden kan ik mij gaan nestelen in de markt. Volgende stappen zetten, investeren. Daar wordt ik super gelukkig van.

Hetgene dat mij momenteel het meeste gelukkig maakt is mijn werk binnen PSV en Pics United. Daar ben ik helemaal in mijn element. Kan ik mijn eigen ding doen. Heerlijk! Zeker het gevoel van thuiskomen binnen PSV is geweldig. Je wordt altijd fijn ontvangen door zowel supporters als staf. Geweldig om daar deel van uit te maken. De eredivisiewedstrijd voor Pics United zijn natuurlijk ook geweldig. Wie droomt er nu niet van om zo dicht bij de "Helden" te zitten? Het is voor mij een geweldige drijfveer om door te gaan met waar ik nu mee bezig ben.

Fotografie maakt mij wie ik ben. Ik ben altijd op tijd, zeg nooit af en wurm me in alle richtingen om de perfecte foto te krijgen. Zo is het voor mij heel belangrijk om wekelijks aan mijn trekken te komen. Echt hoor! Ik ben er achter gekomen dat als ik wekelijks niet minstens drie fotoshoots heb ik minder goed slaap, minder eet en ongeloofelijke hoofpijn krijg. Kortom, fotografie hoort bij mij. Momenteel focus ik mij 100% op de fotografie, dus dat eist wel eens zijn tol aan het einde van de dag. Jeetje wat kan ik moe zijn. Toch ben ik liever doodmoe aan het einde van de dag dan dat ik tot middernacht wat zit te appen. Ik hou ervan om mezelf nuttig te maken, kan het dus ook niet laten om 's avonds toch nog even wat analyses te maken voor de wedstrijd van morgen. Dat is werkelijkwaar heerlijk.

Thomas heeft 7 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Thomas doet


Sportfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.