Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Ninke

Fotograaf Ninke Moonemans

0 reviews

Over Ninke

Wij delen al jaren dezelfde creatieve passie voor fotografie, interieur en ondernemen. Steken graag onze handen uit de mouwen om een zo goed mogelijk passend beeld voor onze klanten te maken. Naast fotografie, styling en film kan ik mijn creativiteit kwijt in tekenen, schrijven en piano spelen - R Naast ondernemen, fotograferen en interieurstyling ga ik graag op pad om nieuwe ideeen op te doen en zoveel mogelijk informatie over mijn vakgebied in te winnen - N Wat het zo leuk maakt om vastgoed te fotograferen? Wij zorgen er graag voor dat potentielen kopers of klanten meteen een sfeer en gevoel krijgen bij een foto zodat ze willen komen kijken. De leukste uitdagingen zijn als huizen moeilijk verkocht worden en wij daar met onze beeldende presentaties toch potentiele kopers mee weten te trekken. Een woning zo optimaal mogelijk in beeld brengen, een sfeer te scheppen wat mensen er toe aan zet om naar die woning te komen kijken of naar dat restaurant te komen om te eten. We worden er blij van als klanten tevreden zijn en stoppen ook niet met een opdracht voordat we zelf 100% tevreden zijn. Een prachtig interieur maakt ons natuurlijk ook gelukkig, of aparte huizen met een mooie geschiedenis of nieuwbouw met gave ruwe materialen. We laten ons graag verrassen. Met fotografie vertel je een verhaal. Wij zijn beidde creatief en graag met onze handen bezig maar met een foto kun je zoveel meer zeggen dan met woorden. Je schept een sfeer of geeft informatie. "Op de opleiding en op stageplekken was ik altijd het meeste in mijn element als ik architectuur of interieur mocht fotograferen. Je zet de camera op statief, bepaald je standpunt en vanuit daar ga je verder werken aan je beeld. Een plantje iets naar rechts, een stoel iets naar voren. Ik vind het heerlijk om uren bezig te zijn met één perfect plaatje. Daarnaast kan ik echt genieten van hoe een pand gebouwd is, welke verhalen er achter zitten, hoe lang het pand al bestaat en waar het vroeger voor diende. Ook nieuwbouw kan ik erg mooi vinden, bijvoorbeeld de industriele panden met hoge ramen en stalen kozijnen, gebouwen die helemaal gebouwd zijn met natuurlijk materialen, de mini huisjes van de Design Academie. Elk stukje achitectuur verteld weer een verhaal en een stukje geschiedenis en dat wil ik graag laten zien in mijn foto's." - R Fotografie betekend voor ons 'scheppen van sfeer'. Wij willen dat mensen die onze foto's zien meteen denken: Daar moet ik heen! Dat wil ik in het echt zien! In die keuken wil ik koken met mijn kinderen! In die tuin wil ik mijn gasten ontvangen met een lekker wijntje! Proef je de sfeer al?

8 jaar ervaring

Ninke doet

Vastgoed fotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ninke

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Ninke

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ninke

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ninke gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Ninke horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.