Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Elise

Fotograaf Elise Oussoren

0 reviews

Elise doet

Fotoshoot gezin

Over Elise

Ik ben fotograaf en ontwerper waarbij voor mij het belangrijkste is om een mooi, sprekend en realistisch beeld te creëren. Het allerbelangrijkste is om iemand blij te maken met prachtige foto's van zichzelf en/of het gezin. Ik gebruik alleen natuurlijk licht en maak ze het liefste bij mensen thuis of in eigen omgeving zodat zij zoveel mogelijk zichzelf kunnen zijn. Prachtige creaties en foto's creëren door zo min mogelijk te moeten bewerken. Voor mij is een foto geslaagd wanneer het met natuurlijk licht kan en zonder teveel te poseren. Wat mij zeer blij maakt is wanneer een klant tevreden is met het resultaat en graag bij je terug komt. Fotografie is voor mij de perfecte manier om karakters van mensen te laten zien. Alleen al door een blik kan je zien wie iemand is, zelfs al bij de kleinste onder ons zeggen ogen boekdelen. Naast het fotograferen van mensen, fotografeer ik graag de natuur en onze omgeving. Ik vind reizen fantastisch en zie daarom ook graag ieder jaar weer meerdere nieuwe plekken. Dit kan van kleine reisjes dichtbij zijn tot verre backpack reizen. Ik word gelukkig door veel van de wereld te zien en vast te leggen met mijn camera.

3 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Elise

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Elise

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Elise gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.