Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Mark uit Duizel


Fotograaf Mark

0 review

Hetgeen ik fotografeer/vastleg is de verbinding tussen de fotograaf en het onderwerp, een synergie die ontstaat door vertrouwen en een ontspannen sfeer.Ik ga altijd op zoek naar de persoon achter het masker en probeer deze zo natuurlijk mogelijk weer te geven.  A portrait is not made inside the camera but on either side of it ~ Edward Steichen

Het maken van mooie foto's. Ik ga net zolang door totdat ik gelukkig ben met het eindresultaat en neem geen genoegen met half werk, ik moet er n.l. zelf ook trots op kunnen zijn want het is indirect ook reclame voor mijn eigen toko. Je bent immers zo goed als je slechtste foto!

Fotografie is voor mij een manier van communiceren, zonder woorden een uniek verhaal kunnen vertellen die anderen beweegt.Hier ligt de kracht van het beeld en de camera is mijn gereedschap.

Fotograaf Mark doet:1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

Ga direct naar

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.