Loading...
Mark

Fotograaf Mark Henkelman

Over Mark


Hetgeen ik fotografeer/vastleg is de verbinding tussen de fotograaf en het onderwerp, een synergie die ontstaat door vertrouwen en een ontspannen sfeer.Ik ga altijd op zoek naar de persoon achter het masker en probeer deze zo natuurlijk mogelijk weer te geven.  A portrait is not made inside the camera but on either side of it ~ Edward Steichen

Het maken van mooie foto's. Ik ga net zolang door totdat ik gelukkig ben met het eindresultaat en neem geen genoegen met half werk, ik moet er n.l. zelf ook trots op kunnen zijn want het is indirect ook reclame voor mijn eigen toko. Je bent immers zo goed als je slechtste foto!

Fotografie is voor mij een manier van communiceren, zonder woorden een uniek verhaal kunnen vertellen die anderen beweegt.Hier ligt de kracht van het beeld en de camera is mijn gereedschap.

Mark heeft 25 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Mark doet


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.