Loading...
Rob

Fotograaf Rob van der Pas

Over Rob


Wilt u foto's die raken? Dat treft, want dat is mijn streven bij elke foto die ik maak.Vanaf mijn dertiende jaar kijk ik naar de wereld door de zoeker van een camera.  Al deze ervaring zet ik graag voor u in. Ik maak de vertaling van uw vraag naar een beeld dat raakt.

Elke keer als het lukt om dmv beeld uw boodschap over te brengen geeft me dat een goed gevoel. Vaak werk ik samen met reclamebureaus. communicatiespecialisten, tekstschrijvers en webdesigners. Die samenwerking levert mooie resultaten op. Het moment dat een klant de resultaten ziet en me zegt dat de resultaten meer zijn dan verwacht. Dat maakt me blij.

Beeld is iets wat me mijn hele leven bezighoud. Fotografie is mijn vak en en mijn passie. Daarnaast is mijn hobby het geven van cursussen fotografie aan volwassen beginnende en gevorderde fotografen. Ook specialiseer ik me steeds meer in het vastleggen van bewegend beeld

Rob heeft 30 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Rob doet


Bedrijfsfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.