Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Bahanur

Fotograaf Bahanur Amrani

0 reviews

Over Bahanur

De drijfveer is natuurlijk zien dat je klanten blij worden van de foto's die je oplevert. Daar doe je het voor. Tegenwoordig kan iedereen een foto maken met zijn telefoon en tijdens bruiloften bijvoorbeeld wordt je omringd door de amateur paparazzi met hun mobiele telefoontjes. Ik probeer als fotograaf dus wel iets extras te bieden in mijn foto's om wel het onderscheid te maken. Nieuwe plekken en mensen ontdekken door middel van mijn fotografie is wat mij gelukkig maakt. De energie die je ervan krijgt om bezig te zijn met je passie en dat te doen met mooie mensen en locaties om je heen Fotograferen is een uitdaging. Je bent altijd op zoek naar het perfecte plaatje. Dit is een zoektocht voor de rest van je leven en dat maakt de uitdaging zo mooi. Telkens als je denkt dat je er bent zie je wel weer een nieuwe uitdaging. De wereld om ons heen heeft zoveel te bieden wat je kan vastleggen, daar raak je nooit op uitgekeken. Vandaar dat fotografie mij zo aantrekt. Het is als een magische speurtocht in de kleuren en pixels van de wereld om me heen.

5 jaar ervaring

Bahanur doet

Bedrijfsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Bahanur

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Bahanur

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Bahanur

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Bahanur gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Bahanur bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.