Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Melissa

Fotograaf Melissa de Bruijn

0 reviews

Over Melissa

Elke dag doen, wat ik het liefste doen en waar ik ook nog eens goed in ben. Ik hoor altijd dat mensen het vreselijk vinden om op de foto te gaan. Maar zodra je ze mijn op de foto zijn geweest en de foto terug zien, zijn we ontzettend blij met het resulaat Veel mensen hebben een verwachten als ze op de foto gaan, Ik hoor dan ook vaak dat ze een keer fotos hebben laten maken maar dan je niet tevrede waren. Hierdoor leggen de klanten een druk op je als fotograaf en als je de verachting van een klant wel kan waar maken, zijn ze super blij met je. Omdat het cretief is kan je, jezelf elke keer blijven uitdagen om het beste uit jezelf te halen en je foto's elke keer een level hoger brengen.

5 jaar ervaring

Fotostudio in Diemen

Melissa doet

Modefotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Melissa

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Melissa

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Melissa

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Melissa gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Melissa horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.