Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Peter uit Deventer


Fotograaf Peter

0 review

Het vastleggen van momenten in bijzondere beelden, die voor jullie later een hele mooie herinnering zijn aan één van de mooiste dagen in je leven. Dat is mijn passie en dat is waarom ik fotografeer. Ik doe dat op een ongedwongen manier zodat jullie helemaal jezelf kunnen zijn. Mijn stijl van fotografie is ongedwongen, registrerend en romantisch.

Ik wordt erg blij van enthousiaste en gelukkig bruidsparen, mooie locaties, prachtige styling en een goed gezelschap. Een voorliefde heb ik voor alles in één locaties zoals bijvoorbeeld een landgoed of kasteel.

Bruidsfotografie is mijn specialisatie, ik doe niets anders dan dat. Elke keer weer met mooie momenten beleven met 'mijn' bruidsparen dat is waar ik voor ga en sta.

Fotograaf Peter doet:Bruidsfotografie

0 review

Ruim 10 jaar geleden ben ik gestart als professioneel fotograaf met een focus op concert- en theaterfotografie. In een paar jaar tijd bezocht ik honderden voorstellingen en concerten in binnen- en buitenland. Langzamerhand heb ik mijn focus verlegd en door het volgen van (internationale)opleidingen en workshops en ben ik mij gaan specialiseren als bruidsfotograaf. Door mijn achtergrond als concert- en theaterfotograaf kan ik als geen ander inspelen op onverwachtse situaties en ben ik gewend om te fotograferen in omgevingen met weinig licht. Mijn stijl van fotografie is ongedwongen, registrerend en romantisch. Dat wil zeggen: ik houd ervan om dingen vast te leggen zoals ze zijn zonder daarbij iets in scene te zetten. Mijn foto’s zijn spontaan, ik heb oog voor detail en werk graag met beperkte scherptediepte in een foto.

Fotoshoots op locatie of thuis


1.900

1.400

1.150

900

Fotoshoot al voor: €900

Ervaring: 14 jaar Gemiddelde levertijd: 14 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


1.900

1.400

1.150

900

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.