Loading...
Ilona

Fotograaf Ilona Hendriks

Over Ilona


Ik ben fotograaf geworden omdat ik met mijn foto's wil bijdragen aan het doel van de ander. Mijn blik op de wereld en op de boodschap van mijn opdrachtgevers leiden tot een mooie foto, zowel met als zonder mensen. Foto's die bijdragen aan het verhaal dat jij te vertellen hebt, foot's die jouw doel ondersteunen.

Ik wordt blij als mijn opdrachtgever tevreden is over het eindresultaat. Maar echt gelukkig wordt ik als een geportreteerde van te voren aangeeft zichzelf niet fotogeniek te vinden en bij het zien van het eindresultaat toch prettig verrast is en zich zelf mooi op de foto vindt staan! En natuurlijk wordt ik blij van het contact met mensen, het vrije werken, de leuke dingen verzinnen voor de foto's, op bijzondere plekken komen en die mogen vastleggen. Voor mij is het genieten als mijn foto's gebruikt zijn in publicaties, of dat nu offline of online is: mijn foto draagt bij aan een groter geheel, samen met tekst en vormgeving is het een opsteker voor zowel mijn klant als diens klant

Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat ik elke keer in het contact met mensen meer ontdek dan je zo op het oog zou zeggen. Iedereen heeft bijzondere verhalen, mooie eigenschappen, opvallende meningen of iets anders dat contact interessant maakt. En hoe tof is het dat ik met al die verschillende mensen in contact mag komen, om hun vast te leggen? Ik vind dat geweldig tof! Een andere kant van mijn vak is dat ik met mensen werk om hun uitingen beter te maken. Dus ik werk altijd aan iets dat beter wordt dan het ervoor was, ook iets om blij van te worden natuurlijk! Samen met mensen kijken hoe een bedrijf zich zelf beter kan positioneren, zich zelf nog sterker kan neerzetten met hun boodschap.  het sociale aan de ene kant, en het in stilte werken aan productfotografie of de nabewerking van mijn foto's geven een mooie balans. Soms lekker harde muziek op, om flink meters te maken, soms juist heerlijk trage muziek op de achtergrond als ik zo ongeveer inmijn scherm getrokken wordt van concentratie. 

Ilona heeft 10 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Deventer

Foto's


Ilona doet


Algemene studiofotografie


Productfoto's High end


Vastgoed reportage


Architectuurfotografie


Fotoreportage


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Socialmedia fotografie


High end portretfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.