Sjoerd uit Den Haag

Sjoerd uit Den Haag

Wat is mijn drijfveer?

Mensen zijn mooi, mensen maken mooie dingen. Het mooie van de mens, de mooie creaties van de mens wil ik graag op zo n manier vastleggen dat het mooie recht aan wordt gedaan. Er zijn mogelijkheden genoeg om jezelf of je werk te presenteren, ik wil je graag helpen om dat op een professionele wijze te doen.


Wat maakt mij gelukkig?

In de kleine momenten zit het geluk. Er is een quote van portretfotograaf Edward Steichen, A portrait is not made in the camera but on either side of it, als dat gelukt is ben ik een blij mens. Ook met interieurfotografie geeft het veel voldoening als het interieur zo overkomt als de klant het had bedoelt. Met alle fotografie draait het om samenwerking om tot een mooi eindresultaat te komen. Waar ik altijd erg blij van wordt is om het eindresultaat in een on- of offline publicatie terug te zien en waar de gefotografeerde persoon of het interieur volledig tot zn recht komt. Met het fotograferen van congressen en evenementen geeft het veel voldoening waneer het gelukt is om een sfeervol en dynamische reportage van het congres of evenement te maken en dat de foto s goed gebruikt en gedeeld worden voor interne en externe communicatie.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie blijft voor mij een magisch vak. Vroeger in de doka, nu digitaal. Naast portretfotografie en interieurfotografie vindt ik het ook leuk om te experimenteren met video, 360 graden fotografie en hoogtefotografie. Naast mijn fotografie in opdracht ga ik er vaak op uit om vrij werk te maken wat ik soms als stock verkoop. Als ik niet fotografeer geniet ik van mijn familie, ren ik door de duinen, kom ik tot rust met Yoga en oefen mijn reactievermogen tijdens Wing Chun.

Lees Alle informatie over fotograaf Sjoerd uit Den Haag
Boek Sjoerd uit Den Haag
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.