Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Marieke

Fotograaf Marieke Treffers

0 reviews

Over Marieke

Mijn passie in de fotografie is het vertellen van verhalen. Dit doe ik voor bedrijven maar ook zeker in mijn kunstfotografie/portretfotografie. Ik laat jouw visie/passie en creativiteit zien door jouw verhaal te vertellen. Wat drijft jou? Wat maakt jou bijzonder? De lente/ bloemen/ positieve ontmoetingen/ Zon/Vrijheid Fotografie is voor mij bijzonder omdat ik hiermee de beelden in mijn hoofd kan omzetten naar beeld waar iedereen naar kan kijken. Ik vertel altijd een verhaal met mijn fotografie. Mijn verhaal of jouw verhaal.

1 jaar ervaring

Fotostudio in Den Haag

Marieke doet

Bedrijfsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Marieke

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Marieke

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marieke

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Marieke gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Marieke horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.