Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Jan uit Den Haag


Fotograaf Jan

0 review

Het geeft iedere keer een goed gevoel om mooie foto's af te leveren aan bruidsparen, die daar blij van worden. Jaren geleden vond ik het al magisch om met een filmrolletje de donkere kamer in te gaan, om het vervolgens te ontwikkelen en af te drukken tot een serie mooie foto’s. Ook nu is er prettige spanning bij het selecteren en perfectioneren  van de foto’s voor het bruidspaar. Het fotograferen van een bruiloft en daar iets bijzonders van te maken dat anderen echt mooi vinden geeft mij veel voldoening.

Cliche, maar de kleine dingen. Zie verder onderstaande reacties van bruidsparen :-) Hoi Jan, Ongeveer een jaar geleden, 3 september 2014, maakte jij met je vrouw foto's van onze bruiloft op het strand van Kijkduin. We zijn nog steeds blij met jullie prachtige foto's.Om onze trouwdag te vieren hebben we een van jouw foto's groot laten afdrukken op hout. Het is het uitzicht dat wij hadden tijdens ons huwelijk. De zee, het strand, de meeuwen... Prachtig. Zo kunnen we er nog elke dag van genieten. Hier het resultaat! Nogmaals bedankt! Groetjes, Paul en Tanja   Beste Jan en Lenneke, Graag willen we jullie bedanken voor de geweldige foto's van ons zomerse huwelijk! We zijn erg tevreden met het resultaat! Het feit dat jullie met zijn tweeën zijn is echt een voordeel omdat je zo leuke, ongedwongen plaatjes krijgt die net even uit een 'onverwachte' hoek gemaakt worden.  Ook onze twee kleine mannetjes hebben jullie leuk vast weten te leggen. Jan en Lenneke, jullie zijn een goed team samen en dankzij jullie hebben wij een mooie herinnering aan deze geweldige dag! Nogmaals dank en uiteraard kunnen wij jullie bij iedereen aanbevelen! Groetjes Sander, Sylvia, Lars & Finn

Fotografie is nooit saai. Je blijft creatief en je raakt nooit uitgeleerd.   Fotografie is het vangen van momenten. Foto’s roepen emoties op en doen herinneringen herleven. En zo kan een foto voor verschillende mensen  verschillende dingen betekenen. Een foto is dus niet ééndimensionaal. Ik kom op plekken waar ik normaal gesproken niet kom :-)  

Fotograaf Jan doet:Bruidsfotografie

0 review

Wij zijn Jan en Lenneke. Wij wonen in Den Haag. Veel bruidsparen die ons boeken komen uit de regio, maar wij werken ook daar buiten.

Jan fotografeert volledig beroepsmatig. Dit betekent dat Lenneke tijdens bruiloftsreportages mee fotografeert, en het voor- en natraject door Jan wordt verzorgd.

Om in de snel veranderende wereld van beeld en multimedia bij te blijven volgen wij regelmatig trainingen en workshops. Ook blijven wij op de hoogte via vakliteratuur en collega’s.

Wij reizen graag, voor wat betreft de fotografie beleven wij dan veel plezier aan het fotograferen van mensen, straattaferelen en landschappen.

Fotoshoots op locatie of thuis


1.225

1.125

1.025

925

795

650

450

Fotoshoot al voor: €450

Ervaring: 14 jaar Gemiddelde levertijd: 14 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


1.225

1.125

1.025

925

795

650

450

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.