Loading...
Jan

Fotograaf Jan

Over Jan


Het geeft iedere keer een goed gevoel om mooie foto's af te leveren aan bruidsparen, die daar blij van worden. Jaren geleden vond ik het al magisch om met een filmrolletje de donkere kamer in te gaan, om het vervolgens te ontwikkelen en af te drukken tot een serie mooie foto’s. Ook nu is er prettige spanning bij het selecteren en perfectioneren  van de foto’s voor het bruidspaar. Het fotograferen van een bruiloft en daar iets bijzonders van te maken dat anderen echt mooi vinden geeft mij veel voldoening.

Cliche, maar de kleine dingen. Zie verder onderstaande reacties van bruidsparen :-) Hoi Jan, Ongeveer een jaar geleden, 3 september 2014, maakte jij met je vrouw foto's van onze bruiloft op het strand van Kijkduin. We zijn nog steeds blij met jullie prachtige foto's.Om onze trouwdag te vieren hebben we een van jouw foto's groot laten afdrukken op hout. Het is het uitzicht dat wij hadden tijdens ons huwelijk. De zee, het strand, de meeuwen... Prachtig. Zo kunnen we er nog elke dag van genieten. Hier het resultaat! Nogmaals bedankt! Groetjes, Paul en Tanja   Beste Jan en Lenneke, Graag willen we jullie bedanken voor de geweldige foto's van ons zomerse huwelijk! We zijn erg tevreden met het resultaat! Het feit dat jullie met zijn tweeën zijn is echt een voordeel omdat je zo leuke, ongedwongen plaatjes krijgt die net even uit een 'onverwachte' hoek gemaakt worden.  Ook onze twee kleine mannetjes hebben jullie leuk vast weten te leggen. Jan en Lenneke, jullie zijn een goed team samen en dankzij jullie hebben wij een mooie herinnering aan deze geweldige dag! Nogmaals dank en uiteraard kunnen wij jullie bij iedereen aanbevelen! Groetjes Sander, Sylvia, Lars & Finn

Fotografie is nooit saai. Je blijft creatief en je raakt nooit uitgeleerd.   Fotografie is het vangen van momenten. Foto’s roepen emoties op en doen herinneringen herleven. En zo kan een foto voor verschillende mensen  verschillende dingen betekenen. Een foto is dus niet ééndimensionaal. Ik kom op plekken waar ik normaal gesproken niet kom :-)  

Jan heeft 15 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Jan doet


Bruidsfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.