Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Henry

Fotograaf Henry Badeloe

0 reviews

Over Henry

Ik hou van mensen. Ik vind het heel leuk om mensen samen gelukkig te zien. De emotie die uitstraalt. Beelden blijven altijd hangen en als mensen mijn beelden als een wauw effect ervaren, dan word ik heel blij en heb dan ook een enorme drijfveer om mensen te fotograferen. Als kind was was ik al diep in mij hart geraakt toen ik voor het eerst een beeld in de donkere kamer zag ontwikkelen. Toen ik de eerste keer door een professionele camera keek en mij eerste foto maakte, was ik opnieuw diep in mijn hart geraakt van dat beeld. En nu nog steeds vol met passie hou ik er van om mensen vast te leggen. Ik ben heel gelukkig, want ik heb de mooiste baan van de werld. Mensen voor mijn camera en daar een mooi beeld van te maken. Ik word geraakt en word ook heel blij dat mensen mijn beelden als wauw-effect ervaren. Ik word pas bilj als ik vol met passie en naar volle teverdenheid een beeld heb vastgelegd. Ik word blij als ik mee mag werken aan een trouwdag die overgetlijk mooin was. En zeker word ik blij als een familielid mij ook boekt omdat zij mijn werk als wauw hebben ervaren! Ik vind fotografie een bijzonder vak. Zeker als het gaat om mensen. Elke keer is het een uitdaging om er weer iets moois van te maken. Je raakt niet uitgekeken. Fotografie is mijn passie, en al voor vele jaren mijn beroep. De tijd van analoog met "fotorolletje" heb ik nog helemaal meegmaakt. Veel eravring opgedaan en gewerkt als fotolaborant. Daarna de Fotovakschoo, afgemaakt en sinds 2002 zelfstandig fulltime fotograaf. Fotografie neem ik seriues als vak en het is nog steeds een vak en daarom blijft ik mij steeds verniewen en ben ook aangesloten bij vakvereniging.

28 jaar ervaring

Henry doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Henry

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Henry

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Henry

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Henry gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Henry bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.