Loading...
Henry

Fotograaf Henry Badeloe

Over Henry


Ik hou van mensen. Ik vind het heel leuk om mensen samen gelukkig te zien. De emotie die uitstraalt.  Beelden blijven altijd hangen en als mensen mijn beelden als een wauw effect ervaren, dan word ik heel blij en heb dan ook een enorme drijfveer om mensen te fotograferen. Als kind was was ik al diep in mij hart geraakt toen ik voor het eerst een beeld in de donkere kamer zag ontwikkelen. Toen ik de eerste keer door een professionele camera keek en mij eerste foto maakte, was ik opnieuw diep in mijn hart geraakt van dat beeld. En nu nog steeds vol met passie hou ik er van om mensen vast te leggen.

Ik ben heel gelukkig, want ik heb de mooiste baan van de werld. Mensen voor mijn camera en daar een mooi beeld van te maken. Ik word geraakt en word ook heel blij dat mensen mijn beelden als wauw-effect ervaren. Ik word pas bilj als ik vol met passie en naar volle teverdenheid een beeld heb vastgelegd. Ik word blij als ik mee mag werken aan een trouwdag die overgetlijk mooin was. En zeker word ik blij als een familielid mij ook boekt omdat zij mijn werk als wauw hebben ervaren!

Ik vind fotografie een bijzonder vak. Zeker als het gaat om mensen. Elke keer is het een uitdaging om er weer iets moois van te maken. Je raakt niet uitgekeken. Fotografie is mijn passie, en al voor vele jaren mijn beroep. De tijd van analoog met "fotorolletje" heb ik nog helemaal meegmaakt. Veel eravring opgedaan en gewerkt als fotolaborant. Daarna de Fotovakschoo, afgemaakt en sinds 2002 zelfstandig fulltime fotograaf. Fotografie neem ik seriues als vak en het is nog steeds een vak en daarom blijft ik mij steeds verniewen en ben ook aangesloten bij vakvereniging.

Henry heeft 27 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Henry doet


Bruidsfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.