Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Philipp

Fotograaf Philipp Sokolean

0 reviews

Over Philipp

Fotografie is mijn grootste passie en na elke foto die ik maak wil ik dat mijn volgende nog beter wordt. In dit vak kun je nooit uitgeleerd zijn. Compositie, lichtinval, kleuren... De mogelijkheden zijn oneindig en ieder dag begint het streven naar perfectie opnieuw. Ik ben het gelukkigst als ik aan het fotograferen ben. Als ik erin slaag om prachtige momenten met mensen op een unieke en mooie manier weet vast te leggen. Het zoeken naar mooie omgevingen en plekjes. Het werken met compositie en lichtinval. Nieuwe mensen leren kennen en ze op een unieke en mooie wijze fotograferen. In het kort: Fotografie is mijn droom baan en ik voel mij gezegend om dit elke dag opnieuw te mogen doen.

5 jaar ervaring

Philipp doet

Trouwfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Philipp

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Philipp

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Philipp

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Philipp gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Philipp horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.