Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Arjen uit Den Haag


Fotograaf Arjen

0 review

Van advocaat naar fotograaf... Het is allemaal begonnen met de komst van ons eerste kindje, nu ruim 11 jaar geleden. Je wilt natuurlijk mooie foto's hebben van je baby, en dus ging ik op internet op zoek naar babyfoto's. De mooiste foto's vond ik die waarop de baby er puur natuur op stond, met een serene witte achtergrond. En de lieve, gevoelige foto's van moeders (en vaders) met baby, waarbij de intieme sfeer goed tot uitdrukking kwam met een zwarte achtergrond.  Toen was er echter een probleem: waar kon ik zulke foto's laten maken? De mooiste foto's waren van fotografen in de Verenigde Staten, en eentje in Zweden. Iets te ver om heen te gaan voor een babyfotoshoot... Nu was fotograferen mijn hobby, en ik wilde zo graag zulke foto's van onze baby, dat ik studioapparatuur kocht en onze woonkamer verbouwde tot fotostudio. Nu waren de foto's die ik in het begin maakte natuurlijk niet zo mooi als nu (als ik die foto's terugzie, kan ik een glimlach niet onderdrukken), maar gaandeweg werd ik steeds beter en volgens de mensen in mijn omgeving had ik er talent voor. Ik had er ook veel plezier in, en elk weekend werd onze woonkamer een fotostudio. Nadat eerst de kinderen van buren, familie en vrienden werden gefotografeerd, kwamen er later ook baby's en kinderen van voor mij onbekenden en liep het steeds meer uit de hand. Ik moest een keuze maken: of een punt erachter zetten, of een ommekeer in mijn leven maken... En zo gebeurde het dat ik mijn goede baan opzegde, en wij een huis kochten met een bedrijfspand ernaast, dat ik tot een echte professionele fotostudio verbouwde.  Inmiddels zijn we vele jaren later (ons eerste kindje is al 11), zijn mijn foto's met 6 Internationale Gold Awards bekroond en hebben we (mijn collega's en ik) zo'n 5000 mensen blij gemaakt met prachtige foto's van hun zwangerschap en baby's. En het blijft hartverwarmend om die prachtige babyfoto's te maken en te zien :-)

Wat mij gelukkig maakt... Zijn in de eerste plaats blije gezichten van mijn twee dochters.  Daarnaast geeft het me telkens weer een blij gevoel om het resultaat van een fotosessie aan de cliënt te laten zien. En als die dan een traantje wegpinkt bij het zien van de foto's, krijg ik toch ook een brok in mijn keel. Dat zijn de momenten waar je het voor doet :-)

Het is bijzonder om mensen te kunnen raken. Dat kan door middel van een boek of film, en ook foto's kunnen dat effect hebben. En terwijl je een boek of film een enkele keer leest of kijkt, en hooguit na een poos nog een keer, kun je van een foto aan je muur (of bijvoorbeeld als openingsscherm op je telefoon) dagelijks genieten. En sommige foto's geven je gewoon een warm gevoel. Ik krijg het zelfs bij foto's van andere baby's, laat staan als het je eigen kindje is :-) Nu even een kleine bekentenis: ik zei zojuist over boeken en films dat je ze 'hooguit na een poos nog een keer' leest of kijkt, maar de films van The Lord of the Rings heb ik al talloze keren gezien. En ik ben zo'n softie die ook films als Notting Hill en Love Actually eens in de zoveel tijd weer eens kijkt, en iedere keer zijn ze weer leuk. 

Fotograaf Arjen doet:Newborn & Baby fotografie

0 review

Baby's zijn zo puur, daar moet je niets aan toevoegen. Gewoon pure, natuurlijke foto's zonder drukke achtergronden en felle kleuren, zodat je kindje eruit springt. Dat is mijn filosofie. 

Voorafgaand aan de fotosessie geef ik graag tips voor o.a. de kleding en dingen om mee te nemen. Ook kun je uit tientallen voorbeeldfoto's tevoren al aangeven welke foto's je mooi vindt. Zo beginnen we samen goed voorbereid aan de fotosessie, om prachtige foto's van je kleintje te maken :-)

En mocht je baby er nou net op de dag van de fotosessie helemaal geen zin in hebben (kan natuurlijk altijd gebeuren), waardoor het echt niet lukt om mooie foto's te maken, dan maken we gewoon een nieuwe afspraak om het een andere keer opnieuw te proberen. Natuurlijk kosteloos.

Ik hoop je binnenkort in mijn fotostudio te mogen verwelkomen!

Fotoshoots in de studio


249

199

159

Fotoshoot al voor: €159

Ervaring: 14 jaar Gemiddelde levertijd: 14 dagen

Fotoshoots in de studio


249

199

159

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.