Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Danny

Fotograaf Danny de Jong

0 reviews

Over Danny

Fotograferen is een leuke en ontspannende bezigheid. Ik word er helemaal gelukkig en relexed van en zeker als ik achter mijn computer de resultaten bewonder op mijn megascherm. Ik ontmoet steeds nieuwe mensen, ik zie een heleboel geweldige en mooie dingen, Ik bezoek allerlei evenementen en mooie locaties. Iets heel speciaals om te fotograferen en wat best wat voorbereiding nodig heeft is het fotograferen in verlaten woningen, boerderijen en bedrijfspanden in onder andere Belgi . Dit geeft naast ontspanning juist spanning en sensatie maar na afloop heb ik stevast geweldige beelden vastgelegd. Deze beelden zijn echt super en exclusief voor de verkoop. Verder is mijn drijfveer m n zelf blijven verbeteren blijven leren en verdiepen in techniek om een perfect plaatje te maken qua kleur en compositie. Ik vind het heerlijk om op locatie, bijvoorbeeld een verlaten fabriek, foto s te maken van bijvoorbeeld een zwangere vrouw op naaldhakken die eerst onder een hek door moet klimmen om binnen te komen met die dikke buik. Binnen een geweldige shoot te hebben en de vrouw erachter komt dat er geen kleedkamer binnen in zo n gebouw is en het enige stabiele om tegen te leunen om je om te kleden is de fotograaf en zijn assistent die je die dag beide voor het eerst ziet. Daarna de hele blije blik terug te krijgen als ik het resultaat aan haar presenteer. Dan heeft zij waar voor haar geld en we hebben een met z n allen een geweldige dag gehad. Dan ben ik gelukkig en heb ik een herinnering voor het leven voor mij m n trouwe assistent en het model. Fotografeer doe ik eigenlijk al mijn hele leven. Vroeger in de jaren 80 en 90 ging ik drie weken op vakantie en nam tien diarolletjes voor totaal 360 foto s mee. Natuurlijk ging mijn Pentax ME spiegelreflexcamera met een 50mm en een 80-180mm zoomlens ook mee. Ik had geen idee wat ik deed en toch steevast had ik mooie plaatjes gemaakt. Sinds de komst van de digitale camera is fotograferen veel moeilijker geworden. Camera s zijn in mijn ogen technische hoogstandjes geworden en kunnen door de huidige lenstechnieken alles flijmscherp vastleggen alleen je moet wel even weten hoe. Doordat ik diverse workshops en een echte 1 jarige fotografie-opleiding heb gevolgd kan ik inmiddels prima foto s met een verhaal of foto s met iemand op zijn mooist maken. Ik fotografeer graag buiten maar ook graag in de studio.

7 jaar ervaring

Fotostudio in Den Haag

Danny doet

Model fotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Danny

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Danny

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Danny

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Danny gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Danny horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.