Loading...
Didier

Fotograaf Didier Schmidt

1 review

Over Didier


"1 beeld meer laten zeggen dan 1000 woorden!" U zoekt een goede fotograaf . Waar vind u de beste fotograaf? Tja, daar zijn er vast genoeg van. Of juist niet? Wie moet u kiezen? Is de goedkoopste fotograaf ook de beste? Of is de duurste fotograaf de beste? De waarheid ligt waarschijnlijk in het midden. Kwaliteit, dat wil zeggen een technisch goede foto, bepaalt echter zeer zeker niet alleen wat een goede fotograaf is. Een goede fotograaf moet namelijk ook erg goed kunnen communiceren met zijn klant. De fotograaf moet zijn klant prima op z n gemak kunnen stellen en moet in staat zijn om een goede sfeer te cre ren. Waarom is dat nodig? Als u zich namelijk helemaal op uw gemak voelt, dan straalt u dat in uw ogen uit. Het is te zien in de uitdrukking op uw gezicht en dit vertaalt zich naar krampachtig bewegen voor de camera of juist heel gemakkelijk en natuurlijk bewegen voor de camera. Het is dus cruciaal voor een perfecte foto om u op en toppie zich op uw gemak te laten voelen. Fotograaf Didier cre ert de juiste sfeer tijdens de fotosessie; ongedwongen, prettig en relaxed doch zakelijk en professioneel met vertrouwen in elkaar. Naar mijn mening is dit een essentieel onderdeel van onze fotografische dienstverlening. Slechts als er goed kan worden samengewerkt en de sfeer optimaal is, kunnen de mooiste fotografische creaties tot stand komen. Wacht dus niet langer en boek mij voor de keuze van uw fotoshoot. Boek mij voor een fotoshoot buiten in de openlucht , bij of in een gebouw of gewoon in een studio. Alle opties zijn mogelijk en zijn bespreekbaar. Boek fotograaf Didier voor portretfotografie, model of modefotografie, glamour of modefotografie, naakt en sensuele fotografie, boudoir en lingerie fotografie, evenementen, een loveshoot of uiteraard een bruiloft.

Kunstzinnige, gave, creatieve en onvergetelijke foto s maken die mijn klanten 1000 keer kunnen blijven bekijken en er maar geen genoeg van kunnen krijgen. Dat geeft mij eer van mijn werk,dat is mijn drijfveer.

Al heel wat jaren geleden heb ik de Fotovakschool doorlopen. Sindsdien ben ik actief fotograaf. Ik kan mijn passie en kunstzinnigheid hier volledig in uiten. Kortom, professionele fotografie is een heerlijk beroep. In mijn foto s herkent u mijn passie voor dit vak.

Didier heeft 19 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Den Haag

Foto's


Didier doet


Bruidsfotografie


Loveshoot


Portretfotografie


Glamourfotografie


Modelfotografie


Boudoir shoot


Reviews


A

Review van Angelique

Boudoir shoot

De sfeer

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.