Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Jorinde

Fotograaf Jorinde Brandligt

1 review

Over Jorinde

Mijn drijfveer is dat ik wil vastleggen hoe gepassioneerd mensen met hun werk bezig kunnen zijn. Het moment dat ze doen waar hun passie ligt vind ik mooi om te zien, mensen worden dan heel zelfverzekerd en gaan staan helemaal in hun kracht, dat wil ik vastleggen. Verder heb ik liefde voor mooi licht, soms is dat zelf gemaakt licht dmv van flitsers en soms is dat gewoon mooi omgevinglicht. Dat kan van de zon komen maar ook van lampen of van een bepaalde inval van licht. Ik hou van de wat meer creatieve fotografie dus liever niet recht toe recht aan maar met mooie onscherpe achtergrond of juist voorgrond. Ik probeer mensen altijd in hun kracht te fotograferen, daarvoor is het belangrijk dat de persoon op zijn gemak is en het gevoel heeft dat hij inspraak heeft. Dat is bij ook altijd het geval. Een shoot doen we samen, jij verteld mij welke uitstraling de foto s moeten hebben en dan gaan we samen brainstormen over mogelijkheden. ZIn in! Ik wordt gelukkig als een shoot geslaagd is, als er een fijne samenwerking was, de foto s mooi geworden zijn en de klant ook tevreden is. Dan ben ik gelukkig. Fotografie is voor mij het vastleggen van emoties, licht, compositie en sfeer. Een foto kan een heel verhaal vertellen, daar hou ik van. Foto s die meer zijn dan een plaatje, waar je van gaat dromen of nadenken of waar je van in de lach schiet, geweldig!

6 jaar ervaring

Jorinde doet

Bedrijfsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Jorinde heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Jorinde

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Jorinde

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jorinde

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Jorinde gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Jorinde bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.