Loading...
Jorinde

Fotograaf Jorinde Brandligt

1 review

Over Jorinde


Mijn drijfveer is dat ik wil vastleggen hoe gepassioneerd mensen met hun werk bezig kunnen zijn. Het moment dat ze doen waar hun passie ligt vind ik mooi om te zien, mensen worden dan heel zelfverzekerd en gaan staan helemaal in hun kracht, dat wil ik vastleggen. Verder heb ik liefde voor mooi licht, soms is dat zelf gemaakt licht dmv van flitsers en soms is dat gewoon mooi omgevinglicht. Dat kan van de zon komen maar ook van lampen of van een bepaalde inval van licht. Ik hou van de wat meer creatieve fotografie dus liever niet recht toe recht aan maar met mooie onscherpe achtergrond of juist voorgrond. Ik probeer mensen altijd in hun kracht te fotograferen, daarvoor is het belangrijk dat de persoon op zijn gemak is en het gevoel heeft dat hij inspraak heeft. Dat is bij ook altijd het geval. Een shoot doen we samen, jij verteld mij welke uitstraling de foto s moeten hebben en dan gaan we samen brainstormen over mogelijkheden. ZIn in!

Ik wordt gelukkig als een shoot geslaagd is, als er een fijne samenwerking was, de foto s mooi geworden zijn en de klant ook tevreden is. Dan ben ik gelukkig.

Fotografie is voor mij het vastleggen van emoties, licht, compositie en sfeer. Een foto kan een heel verhaal vertellen, daar hou ik van. Foto s die meer zijn dan een plaatje, waar je van gaat dromen of nadenken of waar je van in de lach schiet, geweldig!

Jorinde heeft 5 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Foto's


Jorinde doet


Portretfotografie


Fotoreportage


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Reviews


M

Review van Martine

Familiefotografie

Jorinde voelde goed aan wat voor soort foto's we graag wilden en was op een hele prettige manier onopvallend aanwezig. Elke keer als ik dacht "hier zou ik wel een foto van willen", dan zag ik haar al schieten. De foto's zijn precies wat we wilden: de aanwezigen op het feest zijn ongeposeerd en ongedwongen vastgelegd, maar wel precies op de momenten waarop ze leuk keken. De kwaliteit is ook naar onze zin: haarscherp en geen van de foto gevallen voeten of andere rare missers. We zouden Jorinde zeker weer vragen voor een volgende keer!

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.