Loading...
Matt

Fotograaf Matt van der Donk

Over Matt


Mijn drijfveer is om in overleg met mijn klant mooie foto opnamen te maken. Ik sta open voor ideeën van mijn klant en ben ik ga voor topwerk. In de foto opnamen maar ook in het afdrukken van kleine maar ook grote foto's streef ik perfectie na.

Gelukkig ben ik wanneer ik de foto's maak die ik in gedachten heb en waar mijn klant gelukkig van wordt. Er is niets mooier wanneer een klant ontroert raakt bij het zien van de foto's.

Leuk aan de fotografie vind ik dat je mooie foto's niet alleen maakt. Het werken met klanten en collega's boeit mij zeer. Samen tot een topprestatie komen maakt mij gelukkig. Het mooi bewerken van de foto's en het dan zelf groot printen vind ik erg leuk werk. Het hele proces van de fotoshoot t.m. het eindresultaat heb ik in eigen beheer. De foto afdrukken kan ik op verschillende papiersoorten, zelfs in A0+ formaat op fine-art papier.

Matt heeft 10 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Matt doet


Bedrijfsfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.