Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Matt uit Culemborg


Fotograaf Matt

0 review

Mijn drijfveer is om in overleg met mijn klant mooie foto opnamen te maken. Ik sta open voor ideeën van mijn klant en ben ik ga voor topwerk. In de foto opnamen maar ook in het afdrukken van kleine maar ook grote foto's streef ik perfectie na.

Gelukkig ben ik wanneer ik de foto's maak die ik in gedachten heb en waar mijn klant gelukkig van wordt. Er is niets mooier wanneer een klant ontroert raakt bij het zien van de foto's.

Leuk aan de fotografie vind ik dat je mooie foto's niet alleen maakt. Het werken met klanten en collega's boeit mij zeer. Samen tot een topprestatie komen maakt mij gelukkig. Het mooi bewerken van de foto's en het dan zelf groot printen vind ik erg leuk werk. Het hele proces van de fotoshoot t.m. het eindresultaat heb ik in eigen beheer. De foto afdrukken kan ik op verschillende papiersoorten, zelfs in A0+ formaat op fine-art papier.

Fotograaf Matt doet:Bedrijfsfotografie

0 review

Sinds 2010 ben ik mijn fotostudio begonnen. Fotografie is voor mij een passie. Mensen fotograferen maakt mij blij. Maar een bedrijf fotograferen vind ik ook mooi werk. Hier kan ik mijn technische kennis in kwijt, mijn specialisme is om mooie foto opnamen van de mensen die in het bedrijf werkzaam zijn te maken.

 

Fotoshoots op locatie of thuis


605

363

85

Fotoshoot al voor: €85

Ervaring: 9 jaar Gemiddelde levertijd: 9 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


605

363

85

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.