Lourens uit Breda

Lourens uit Breda

Wat is mijn drijfveer?

Na het succesvol afronden van de St. Joost Academie, heb ik zo'n tien jaar bij verschillende grote fotostudio's gewerkt, digitaal al sinds 1993. Daarna, sinds 2000, ben ik zelfstandig gaan werken, nu dus ook al weer ruim vijftien jaar geleden. Het liefst werk ik op locatie, neem ik m'n eigen licht mee, en verzin ik een creatieve oplossing om uw verhaal kracht bij te zetten. Ik werk door geheel Nederland, en soms ook in het buitenland.


Wat maakt mij gelukkig?

De dag beginnen met een wit vlak, en aan het einde van de werkdag iets moois gemaakt hebbend, iets wat er nog niet was, dat is het beste gevoel wat er is. (O ja, een Alpen-pas rijden op m'n motorfiets, daar word ik ook erg blij van.)


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is een fantastisch vak vanwege allerlei redenen, bijvoorbeeld omdat je op allerlei plekken komt waar een normaal mens weinig te zoeken heeft... zo ben ik door de jaren heen in allerlei fabrieken geweest, ben ik bovenin een circustent geweest, heb ik over de Kagerplas gescheurd in een houten speedboot met een dikke V8-motor, ben ik op het ministerie van financien geweest, en in de depots van verschillende musea. Ook het contact met allerlei mensen maakt het boeiend, van minister of musicalster, tot de accountant bij u op de hoek.

Lees Alle informatie over fotograaf Lourens uit Breda
Boek Lourens uit Breda
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.