Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Scroll voor meer informatie

Fotograaf Lourens uit Breda


Fotograaf Lourens

0 review

Na het succesvol afronden van de St. Joost Academie, heb ik zo'n tien jaar bij verschillende grote fotostudio's gewerkt, digitaal al sinds 1993. Daarna, sinds 2000, ben ik zelfstandig gaan werken, nu dus ook al weer ruim vijftien jaar geleden. Het liefst werk ik op locatie, neem ik m'n eigen licht mee, en verzin ik een creatieve oplossing om uw verhaal kracht bij te zetten. Ik werk door geheel Nederland, en soms ook in het buitenland.

De dag beginnen met een wit vlak, en aan het einde van de werkdag iets moois gemaakt hebbend, iets wat er nog niet was, dat is het beste gevoel wat er is. (O ja, een Alpen-pas rijden op m'n motorfiets, daar word ik ook erg blij van.)

Fotografie is een fantastisch vak vanwege allerlei redenen, bijvoorbeeld omdat je op allerlei plekken komt waar een normaal mens weinig te zoeken heeft... zo ben ik door de jaren heen in allerlei fabrieken geweest, ben ik bovenin een circustent geweest, heb ik over de Kagerplas gescheurd in een houten speedboot met een dikke V8-motor, ben ik op het ministerie van financien geweest, en in de depots van verschillende musea. Ook het contact met allerlei mensen maakt het boeiend, van minister of musicalster, tot de accountant bij u op de hoek.

Fotograaf Lourens doet:High end portretfotografie

0 review

Ik heb portretten (portret-series) gemaakt voor vele magazine-items en zakelijke campagnes, vaak op locatie maar ook in de fotostudio. Afhankelijk van styling, make-up, en de locatie, duren deze fotosessies al snel een halve dag; wanneer er meerdere beelden gemaakt moeten worden kan dit uitlopen tot de hele dag.

De genoemde prijzen zijn indicaties, ik maak graag een passende offerte naar aanleiding van uw aanvraag.

Fotoshoots op locatie of thuis


1.083

357

Fotoshoot al voor: 357

Ervaring: 26 jaar Gemiddelde levertijd: 26 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


1.083

357


Algemene studiofotografie

0 review

Kan zowel in de studio als -ook geheel uitgelicht- op locatie. Vanwege de grote verscheidenheid in deze projecten, maak ik altijd een offerte vooraf, na het bespreken van uw wensen en eisen. Door mijn jarenlange ervaring met deze fotografie, kan ik een prima inschatting van de benodigde tijd maken, en u een scherpe prijs offreren.

Ook aanvullende diensten zoals producten vrijstaand maken, beeldmontage, of het volledige beheer van uw beeldbank, zijn uiteraard mogelijk.

Fotoshoots in de studio


847

424

Fotoshoot al voor: 105

Ervaring: 26 jaar Gemiddelde levertijd: 26 dagen

Fotoshoots in de studio


847

424

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1450+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


sprout
bnr
pf
nbr
emerce
bn
  • sprout
  • bnr
  • pf
  • nbr
  • emerce
  • bn

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.