Loading...
Lourens

Fotograaf Lourens Smak

Over Lourens


Na het succesvol afronden van de St. Joost Academie, heb ik zo'n tien jaar bij verschillende grote fotostudio's gewerkt, digitaal al sinds 1993. Daarna, sinds 2000, ben ik zelfstandig gaan werken, nu dus ook al weer ruim vijftien jaar geleden. Het liefst werk ik op locatie, neem ik m'n eigen licht mee, en verzin ik een creatieve oplossing om uw verhaal kracht bij te zetten. Ik werk door geheel Nederland, en soms ook in het buitenland.

De dag beginnen met een wit vlak, en aan het einde van de werkdag iets moois gemaakt hebbend, iets wat er nog niet was, dat is het beste gevoel wat er is. (O ja, een Alpen-pas rijden op m'n motorfiets, daar word ik ook erg blij van.)

Fotografie is een fantastisch vak vanwege allerlei redenen, bijvoorbeeld omdat je op allerlei plekken komt waar een normaal mens weinig te zoeken heeft... zo ben ik door de jaren heen in allerlei fabrieken geweest, ben ik bovenin een circustent geweest, heb ik over de Kagerplas gescheurd in een houten speedboot met een dikke V8-motor, ben ik op het ministerie van financien geweest, en in de depots van verschillende musea. Ook het contact met allerlei mensen maakt het boeiend, van minister of musicalster, tot de accountant bij u op de hoek.

Lourens heeft 28 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Breda

Foto's


Lourens doet


High end portretfotografie


Algemene studiofotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.