Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Lea

Fotograaf Lea Cammeraat

1 review

Over Lea

Mensen fotograferen zoals ze zijn. In hun kracht maar ook ruimte geven voor hun kwetsbaarheid. Hun humor maar ook hun verdriet. Ondeugend en vrij. Puur, eigenzinnig en zo uniek. Wat zijn mensen toch mooie wezens. Een vroege ochtend op een strand ergens ver van hier. De zon kwam net op, ik wilde een eerste duik nemen in de zee. Er liep een wat ouder vrouwtje over het strand, ze verzamelde iets. Toen ik naar haar toe liep zag ik dat ze stukjes aangespoelde zeewier opraapte en in haar t-shirt deed waar ze een buidel van had gemaakt met haar andere hand. Ik ging de zee in en zag dat daar grote stukken losgeraakte zeewier dreven. Ik keek de vrouw aan en bracht de zeewier naar haar toe. Vervolgens hebben we samen een stuk langs de kust opgetrokken, beiden zeewier verzamelend. We kenden elkaars taal niet maar waren daar, samen, met hetzelfde bezig... verbonden. Een geluksmomentje! Fotografie maakt het mogelijk om intense, emotionele, krachtige, pure, gevoelige momenten tastbaar te maken. Er gebeurt zoveel moois als je om je heen kijkt, soms maar een seconde en het is weer voorbij. Fotografie is zo waardevol voor mij omdat je het gevoel van dat ene moment kunt bewaren voor altijd.

9 jaar ervaring

Lea doet

Fotoshoot gezin

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Lea heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Lea

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Lea

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Lea

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Lea gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Lea horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.